THE MIRROR:

- Southgate ikke lenger et alternativ

Gareth Southgate blir ifølge The Mirror ikke Uniteds nye hovedtrener. 

Publisert Sist oppdatert

Det skriver John Cross i The Mirror.  

De siste dagene har det kommet frem at flere av kandidatene som har blitt koblet til Manchester United ikke er så aktuelle lenger:

Fredag denne uken sparkes fotball-EM i gang, og søndag spiller Gareth Southgates England deres første gruppespillskamp.

 Mesterskapet varer til 14. juli, og ingen kan utelukke at England tar seg hele veien til finalen. 

OVERSIKT: På disse dagene kan du se United-spillerne i aksjon

Det betyr at Southgate tidligst kunne inntatt trenerstolen i Manchester United 15. juli, og trolig litt senere også ettersom engelskmannen trolig ville hatt en liten ferie.

 Det er i aller seneste laget med tanke på at Uniteds første offisielle kamp for sesongen spilles 10. august når Manchester City er motstander i Community Shield.

 15. juli spiller også United sin første treningskamp for sesongen mot Rosenborg på Lerkendal.  Etter kampen i Trondheim skal United til USA for å fortsette sesongoppkjøringen. 

Fortsatt er det usikkert hvor veien går videre for Southgate. Han har ledet det engelske landslaget i åtte år og sommerens EM blir hans fjerde mesterskap med de engelske løvene. Kontrakten hans går ut i desember senere i år. 

Det engelske fotballforbundet (FA) ønsker imidlertid å beholde Southgate. 

England er i gruppe med Serbia, Danmark og Slovenia i EM, og Southgate har med seg to United-spillere til mesterskapet: Luke Shaw og Kobbie Mainoo. 

Powered by Labrador CMS