Montasje: Thomas Tuchel og Mauricio Pochettino, mai 2024.

– Tuchel blir ikke ny United-manager - lite sannsynlig med Pochettino

Publisert Sist oppdatert

Flere kandidater har blitt koblet til Manchester United dersom Erik ten Hag ender opp med å måtte forlate klubben.

Én av dem er Thomas Tuchel, som Bild-journalisten Christian Falk tidligere søndag skrev at skal ha møtt Sir Jim Ratcliffe i Monaco forrige tirsdag. Mike Keegan i Daily Mail sitter også på de samme opplysningene.

Flere medier skriver imidlertid at Tuchel uansett ikke vil bli ny United-manager. 

Fabrizio Romano er blant dem som melder at tyskeren ikke planlegger å ta på seg jobben, og heller ønske en pause på nåværende tidspunkt. Han også skriver at Tuchel nylig har vært i møte med United, men at 50-åringen har bestemt seg for å ikke fortsette samtalene. 

En avklaring rundt managersituasjon ventes ifølge blant andre Mike Keegan og Matt Lawton i The Times i løpet av den kommende uka.

Daily Telegraph skriver at det har foregått samtaler (enten direkte eller med representanter) med Mauricio Pochettino, Roberto Zerbi og Thomas Frank, men avisa har blitt fortalt at det skal være usannsynlig at Pochettino blir ansatt.

Ten Hag skal for øvrig være tilbake etter å ha reist på ferie rett etter FA-cuptriumfen, så får tiden vise om sesongforberedelsene blir med eller uten nederlenderen.

Kaveh Solhekol skriver at Ten Hag er klar over rapportene om at United har vært i kontakt med andre managere. Ifølge Solhekol er Ten Hag realistisk om egne sjanser til å beholde jobben, og han er stolt over å ha vunnet to troféer på to sesonger, og skal føle seg trygg på at ligaformen under ham vil forbedre seg om han får tid.

Powered by Labrador CMS