– Ingen avgjørelse ventes i dag

Publisert Sist oppdatert

Det har fortsatt kommet særdeles få rapporter rundt Erik ten Hag og om nederlenderen fortsetter som Manchester United-manager.

Tidligere denne uka ble det antydet at en avgjørelse vil komme denne uka, men fredag ettermiddag skriver Manchester Evening News at en avgjørelse i alle fall ikke ventes i løpet av dagen i dag.

Etter FA-cupfinalen har det blitt gjennomført en sesongevaluering av ledelsen hvor blant annet Ten Hags framtid blir diskutert, men det skal ikke ha blitt satt en frist for når en beslutning må tas.

Ten Hag skal imidlertid selv - forståelig nok - ønske klarhet rundt sin framtid.

Skal vi tro Miguel Delaney i The Independent er en av faktorene som gjør situasjonen komplisert det faktum at klubben angivelig foretrekker Gareth Southgate som erstatter.

Ifølge The Independent-journalist Miguel Delaney er Gareth Southgate Uniteds hovedprioritet dersom Erik ten Hag får sparken.

Den engelske landslagssjefen er ikke villig til å diskutere framtiden før etter sommerens EM-mesterskap med England.

Delaney skriver videre at klubben ikke ønsker å ta en forhastet avgjørelse, og at det er en mulighet for at det kan ta flere uker før vi får vite hvem som er klubbens manager neste sesong.

Mauricio Pochettino, Roberto De Zerbi, Thomas Tuchel og Thomas Frank er andre navn som kobles til klubben, men ingen av disse skal foreløpig ha overbevist United-ledelsen.

Powered by Labrador CMS