– Det er på tide å rydde som om det var flyttesalg

LESERBREV: Det trengs en skikkelig opprydning, mener Stian.

Av: Stian Nordvik

På tide å se seg selv i speilet og ta i bruk de ungdommene man har investert store summer i, samt at de spillerne som har ventet på nye enorme kontrakter bør få hodet på blokka.

Det finnes et ørlite positivt resultat av de siste ukers miserable forestillinger. Nå kan klubben sitte ved forhandlingsbordet med De Gea og Pogba og spørre, kan du forsvare at de forestillingene du har levert de siste månedene er verdt 350 000 pund i uken? Mulig de signerer nye kontrakter for åpenbart mer fornuftige summer enn de som ryktebørsen har presentert så langt.

De Gea kan vel strengt tatt forsvinne, vi har Romero, og vi har Henderson. Vi vinner ikke neste år uansett, kanskje vi bør satse på Henderson?

Ellers er det bare å si at denne sommeren må en rekke spillere forsvinne, Rojo, Darmian, Herrera, Valencia. Erstattes av Tuanzebe, Fosu Mensah, Garner, Gomes. Minst like gode uten å bruke et eneste pund på overganger, samt spare masse på lønnsutgifter.

Så kan kjøpefesten begynne.

Vi trenger en høyreback, en spillende midtstopper, en defensiv og en kreativ midtbanespiller, en høyreving og en spiss som er operativ på små flater. Kanskje kan Chong være et alternativ på høyre ving, Dybala som spiss, Isco og Berge som offensiv og defensiv midtbane, Skriniar eller muligens Ajer som spillende stopper, offensive høyrebacker finnes det veldig mange av som er bedre enn alle United har, så her er det for mange til å nevne (sier litt om ståa hos United).

Det er på tide å rydde som om det var et flyttesalg. Dagens stall med 20 spillere er ikke gode nok, og fryktelig vanskelig å respektere. Håper neste generasjon har satt playstation på loftet, og er klar for å spille fotball.


Supporterklubben er for supportere, og derfor ønsker United.no leserbrev som en del av nettsiden. Takhøyden er stor, men vi forbeholder oss retten til å avgjøre hva som kommer på trykk og ikke. Det er også et krav at man argumenterer godt for det man mener, og du må tåle at andre kommenterer innlegget ditt. Leserbrev kan sendes til leserbrev@united.no. Oppgi fullt navn og helst alder, og fortell gjerne når, hvordan eller hvorfor du ble fan. Vi tar selvsagt også gjerne i mot reisebrev.