Solskjær: – Veldig viktig kamp! Stoney: – Takk for at vi får komme

Manchester United kommer til Oslo med både Ole Gunnar Solskjær menn og Casey Stoneys utvalgte i sommer.

Publisert Sist oppdatert

Hold av tirsdag 30. og onsdag 31. juli.

Da kommer nemlig United til Oslo i sommer for å spille to kamper.

Tirsdag 30. juli klokka 19.00 spiller Ole Gunnar Solskjærs menn mot Kristiansund på Ullevaal stadion. Onsdag 31.  juli klokka 19.00 spiller Casey Stoneys kvinnelag mot Vålerenga på Intility Arena.

ANNONSE: Her kan du kjøpe billetter til kampene: Det er forhåndssalg for Supporterklubbens medlemmer til og med søndag 26. mai.

Ikke medlem? Bli medlem her fra bare 199,- per sesong.

– Veldig viktig kamp

– Jeg er veldig glad for at vi skal spille mot Kristiansund fra min hjemby. Det er helt klart en bonus for meg personlig.

– Vi har også en massiv fanskare i Skandinavia, og det er rett og slett glimrende at jeg møter United-fansen uansett hvor jeg reiser i Norge, sier Ole Gunnar Solskjær.

SOLSKJÆR OG LAGET TIL NORGE: Ole Gunnar Solskjær tar med seg sitt stjernegalleri til Norge i slutten av juli – og vil nok også skrive en del autografer i løpet av turen.

 

– Kampen vil bli veldig viktig i våre forberedelser til den nye sesongen. Vi vil jo starte sesongen best mulig slik at vi har en sjanse til å utfordre. Den beste måten å gjøre det på er å ta med seg flyt fra sommeren, legger han til.

Les også: Kristiansund-treneren vokste opp som United-fan: – Blir surrealistisk å spille mot United

Kvinnelagets trener, Casey Stoney, gleder seg også.

– Vi kan nesten ikke vente. Oslo er en fantastisk by, og det vil bli en glimrende kamp for oss – en god test før den nye sesongen. Vi er takknemlige for at vi er blitt invitert over for å spille denne kampen.

SLIK BLE OPPRYKKET FEIRET: Casey Stoney kastes i været av spillerne etter det suverene opprykket til toppdivisjonen. Nå bygger hun lag for å utfordre Arsenal, Chelsea og City om ligagullet og Champions League-plassene.

– Vi vet foreløpig ikke hvem vi skal møte i første serierunde kommende sesong, men å møte toppspillere og et topplag (som Vålerenga) gir oss en god mulighet til å få spilte inn nye spillere i troppen. Vi får sett hvor vi står, og hva vi må jobbe med inn mot ligastarten, sier hun.

Arrangørene drømmer om å få 10.000 tilskuere på kampen, noe som vil bety ny norsk rekord for en kvinnekamp.

Les også: – Hadde vært veldig stas med 10.000 tilskuere

ANNONSE: Fordeler for medlemmer

Billettsalget til kampene starter klokka 09 fredag morgen, og før den tid kommer det selvsagt ut en egen sak om dette på united.no.

Som nevnt selges billettene til kvinnekampen mellom United og Vålerenga onsdag 31. juli for halv pris til Supporterklubbens medlemmer – noe som betyr 60 kroner for voksne og 30 for barn.

Når det gjelder Uniteds herrelag kamp mot Kristiansund 30. juli så blir det forhåndssalg for Supporterklubbens medlemmer fra klokka 09.00 fredag. Medlemmer kan da få rabatterte priser på et av feltene bak det ene målet, i Bendit-svingen. Det blir kun for Supporterklubbens medlemmer.

Samtidig er det forståelig om noen måtte ønske andre plasser, så om du er medlem kan du fredag morgen selv velge om du vil kjøpe billetter et annet sted på Ullevaal stadion.

Powered by Labrador CMS