Ryktesaker, uke 43

Mourinho med Fellaini-bekymring, mens Carrick er ønsket av flere klubber.

Publisert Sist oppdatert

Les også: Forrige ukes rykter

Søndag 29. oktober:

17.45: West Bromwich, Leicester og Aston Villa er alle interesserte i Michael Carrick, og kommer til å følge nøye med på hvor mye United-kapteinen får spille når han returnerer fra skade. Dette skriver Steve Bates i Sunday Mirror. Det er uansett foreløpig lite som tyder på at 36-åringen ønsker seg bort i januar.

09.46: Den belgiske høyrebacken Thomas Meunier var førstevalg i PSG helt til Dani Alves kom i sommer, og nå ønsker han å gå i januar for å redde VM-sjansene sine. Ifølge Daily Express, som det må påpekes at ikke er sted vi vanligvis går om vi er ute etter treffsikkerhet, er José Mourinho interessert i å styrke forsvaret med 26-åringen.

09.43: Apropos kontrakter: Ifølge notorisk upålitelige Daily Star venter David de Gea på et kontraktstilbud fra United, men avisen spekulerer i at dette går saktere enn De Gea-leiren hadde ventet – fordi United ikke føler de trenger å bekymre seg for Real Madrid akkurat nå.

09.40: Mourinho siteres av Sky Sports på at han er bekymret for Marouane Fellainis kontraktsituasjon, da han ble spurt om Fellaini og Shaws kontrakter:

– Jeg er bekymret angående Fellaini og ikke angående Luke Shaw, for Fellainis kontrakt går ut [sommeren 2018], mens Luke Shaws kontrakt ikke gjør det.

Shaws kontrakt går egentlig også ut sommeren 2018, men der har United muligheten for å aktivere en forlengelsesopsjon til 2019. Den muligheten er allerede brukt på Fellaini.

Lørdag 28. oktober:

08.25: Det er ikke til å stikke under en stol at skadeproblemer på midtbane har vært krevende for José Mourinho i en hektisk periode av sesongen.

Nå skriver Diario Gol (gjengitt av Mirror) at klubben håper å hente brasilianske Casemiro fra Real Madrid i januar.

Men da må de røde djevlene komme seg på banen. Casemiro nærmer seg angivelig en ny Real-kontrakt. Hans nåværende avtale går ut i 2021. I tillegg skal PSG være svært interessert i brasilianerens tjenester.

08.15: Telegraph skriver at Mourinho aldri var spesielt interessert i Eric Dier i sommer. Portugiseren ville ha Matic, og fikk han.

Men han trodde først ikke det var mulig.

 

Torsdag 26. oktober:

17.54: Ifølge spanske Mundo Deportivo er United interesserte i Barcelona-spilleren José Arnáiz. Arnáiz debuterte denne uka for Barcelonas førstelag i cupkampen mot Murcia, og markerte det med en scoring. United, Arsenal og Bayern München skal alle ha kontaktet agenten hans.

22-åringen har ifølge avisen en ganske lav utkjøpsklausul (foreløpig rundt £20 millioner, men den vil etter hvert øke til £40 millioner når han blir mer etablert i førstelagstroppen. Uansett mener avisen at hans fremtid i Barcelona er ganske trygg, til tross for interessen.

Arnáiz kom til Barcelona fra Valladolid så sent som i august.

12.50: Portugisiske Record hevder (via talkSPORT) at Manchester United er en av flere klubber, deriblant Manchester City og Juventus, som presser hardt på for å sikre seg Benficas 22 år gamle spanske venstreback Alex Grimaldo.
En handel vil, ifølge kilden, fort koste kjøper over £40 millioner.

Onsdag 25. oktober:

15.00: Den tidligere Benfica-vingen, nå utlånt til Valencia fra PSG, portugiseren Gonçalo Guedes, kan igjen være i Uniteds søkelys, ifølge ESPN. José Mourinho & co. skal ha vært ute etter angriperen i januar, men måtte melde pass da Paris Saint-Germain kom på banen.
Det ble imidlertid bare tretten pariserkamper på 21-åringen før han ble sendt tilbake til Iberia, hvor han til nå har spilt en strålende høstsesong for Valencia.

14.50: Calciomercato melder, ifølge Belfast Telegraph, at United er interessert i Flamengo-spissen Lincoln. Den unge brasilianeren har imponert stort og til nå scoret tre mål på fire kamper under det pågående U17-VM i India.

Tirsdag 24. oktober:

14.40: United har kikket nærmere på den 20 år gamle midtstopperen, Filip Benkovic, som til daglig spiller i Dinamo Zagreb. Han har aldersbestemte landskamper for Kroatia helt siden U17-nivå.

12.00: United følger visstnok nøye med på Marco Reus, melder Sky Germany som for øyeblikket er ute med skade i Borussia Dortmund. Reus har tidligere sagt at han kunne ønske seg en ny utfordring på et eller annet tidspunkt i karrieren.

08.00: Ryan Giggs bekrefter at han er interessert i managerjobben i både Leicester og Everton. – Everton er en fantastisk klubb med en fantastisk historie, og Leicester vant ligaen for to sesonger side, så ja, det er to klubber jeg ville vært interessert i å bli manager i, sier han til Sky Sports.

Så kan bare tiden vise om Giggs faktisk kan være en av kandidatene til jobbene.

Powered by Labrador CMS