The Telegraph:

- Potensielle Ten Hag-erstattere bekymret for eks-United-spillere

De kritiske meningene til eksperter som Gary Neville og Roy Keane skaper bekymringer hos potensielle Erik ten Hag-erstattere, skriver The Telegraph. 

Publisert

Det er - som vanlig - mye støy rundt Manchester United om dagen, og mye av det handler om Erik ten Hags fremtid. The Telegraph meldte tirsdag at Manchester United ikke kommer til å kvitte seg med Ten Hag før FA-cupfinalen, en mening Supporterklubbens ansvarlige redaktør deler

Hva som skjer etter FA-cupfinalen er imidlertid uvisst, men i en ny artikkel fra The Telegraph, skal potensielle Ten Hag-erstattere ytret bekymringer rundt alt bråket og oppmerksomheten som følger United. 

Men ikke bare oppmerksomheten som er en naturlig del av livet i en av verdens aller største fotballklubber, men all oppmerksomheten fra tidligere United-spillere.

United-tunge på TV

Artikkelen, ført i pennen av de anerkjente journalistene Matt Law og James Ducker, handler om alle meningene som sirkulerer rundt Manchester United fra velkjente TV-profiler som har en fortid i Manchester United.

Senest etter nedsablingen på Selhurst Park mandag kveld fikk både trener og spillere det glatte lag fra både eksperter og aviser

Gary Neville og Roy Keane er blant Sky Sports' store stjerner, mens Paul Scholes og Michael Owen nylig gjestet Premier League Productions. Rio Ferdinand og Owen Hargreaves er ofte å se hos TNT Sports, og stadig vekk ser man andre United-legender med sporadiske opptredener hos ulike TV-kanaler.

Alle disse har sterke meninger rundt de røde djevlene og er populære skikkelser - og ordene deres har tyngde. 

Det har også andre trenere fått med seg.

Rio Ferdinand, her under et intervju med Erik ten Hag under Champions League-gruppespillet i fjor høst.

En av de ikke navngitte trenerne The Telegraph har snakket med beskriver det som lite hjelpsomt. 

- Ingen engelske klubber har like mange eks-spillere som snakker om alle de fantastiske tingene de en gang gjorde i klubben, og skaper så mange overskrifter med meningene deres om trenerne. Det er vel ingen som tror det er spesielt hjelpsomt. 

The Telegraph skriver at ingen av kandidatene ville takket nei til United-jobben på grunn av dette, men at det likevel er en utfordring som må tas hensyn til, og at det til syvende og sist ville gjort en allerede krevende jobb vanskeligere. 

- Lever i fortiden

Også The Times har tatt opp dette temaet. Oliver Brown har i en kommentar skrevet om hvordan han mener tidligere United-spillere bidrar til å gjøre United-jobben vanskeligere.

- Så ofte nevnes Ferguson-æraen at du begynner å lure på om disse eks-spillerne, akkurat som United, lever i fortiden, skriver blant annet Brown. 

Hvem disse ikke navngitte kandidatene er blir bare spekulasjoner, men det er noen gjengagere som nevnes i forbindelse med Manchester United-jobben. Thomas Tuchel, nåværende Bayern München-trener, er mannen som nevnes flest ganger. 

Thomas Tuchel nevnes titt og ofte i Manchester United-sammenheng.

Akkurat nå forbereder Tuchel seg på returoppgjøret mot Real Madrid i Champions League, der Bayern jakter en plass i finalen. Uansett hvordan det går er Tuchel ferdig i München etter sesongen. 

United skal på sin side ut i tre viktige ligakamper for å selv sikre spill i Europa neste sesong. Søndag venter Arsenal på Old Trafford, etterfulgt av kamper mot Newcastle og Brighton. Sesongen avsluttes deretter med FA-cupfinale mot Manchester City 25. mai.

Først etter det finner vi nok ut hvor fremtiden til Erik ten Hag ligger. 

Powered by Labrador CMS