– Føltes som spikeren i kista

Publisert Sist oppdatert

Det brenner under føttene til Erik ten Hag, og etter 4-0-tapet på Selhurst Park ga Michael Owen klar beskjed om hva han mener klubben bør gjøre: å gi nederlenderen fyken.

– Jeg har sagt lenge at Erik ten Hag ikke er riktig mann for denne jobben. Han kan rett og slett ikke lede laget neste sesong, sa Owen til Premier League Productions etter kampslutt.

Den tidligere United-spissen mener klubben bør vurdere å la Ten Hag gå allerede nå, selv om det gjenstår fire kamper av sesongen, inkludert en FA-cupfinale.

– Jeg lurer nesten på nå - de har en cupfinale og noen viktige kamper igjen som kan bety europeisk fotball neste år eller ikke - at på ett tidspunkt må du ta den avgjørelsen ...

– De kommer til å få bank av Manchester City, Arsenal vil knuse dem i fillebiter på Old Trafford, Newcastle vil trolig slå dem og jeg ville ikke engang likt å reise til Brighton heller. Det kan være at de ikke får noe mer ut av sesongen, når de spiller som det.

– Jeg lurer bare på at når det er så mye på spill, selv om det bare er fire kamper, om ledelsen bare burde prøve å gjøre noe annet her og nå, og være ganske radikale.

Michael Owen mener United bør kvitte seg med Ten Hag.

Sammen med Owen etter kampslutt diskuterte også Paul Scholes Ten Hags framtid. Den tidligere midtbanespilleren tror mandagens fadese kan gi alvorlige følger for nederlenderen.

– I kveld føltes egentlig som den siste spikeren i kista. Det var en mangel på kunnskap fra laget, en mangel på innsats som er det som virkelig er skuffende. Og det føltes som slutten. Men hvis dette er slutten, er jeg ikke sikker på hva som er der ute for øyeblikket. 

– Jeg har følt at han kanskje vil få enda et år og jobbe under en klubb hvor ting har roet seg litt ned med de nye eierne, men det føles ikke slik nå.

Powered by Labrador CMS