Casemiro smiler bredt etter seieren mot Sheffield United.

Casemiro åpner opp om egen sesong: –Jeg har ikke vært god nok 

Publisert Sist oppdatert

Casemiro har vært gjenstand for mye kritikk denne sesongen. Spesielt fordi han til forskjell fra forrige sesong, hvor han var blant Uniteds viktigste spillere, i flere kamper havner på etterskudd og ikke klarer å henge med på tempoet og intensiteten i Premier League.

Casemiro nyter å være en del av Manchester United.

I et eksklusivt intervju med Sky Sports nå før sesongavslutningen mot Brighton forteller brasilianeren om at han elsker å spille for Manchester United og vil fortsette å kjempe for plassen sin i laget.

- Jeg har det bra, jeg er fornøyd og nyter hver dag jeg får være her. Manchester United ga meg det jeg ønsket, gleden over å kunne nyte fotballen igjen og å nyte Premier League.

Samtidig innrømmer 32-åringen at sesongen ikke har blitt slik han selv håpet og kritikken fra både fans og media har økt i takt med at brasilianeren har slitt på banen.

- Vi har hatt 60-70 skader denne sesongen, noe som jeg aldri har vært i nærheten av å oppleve noe sted. Selv har jeg ikke levert godt nok, men jeg hadde et langvarig skadeavbrekk som skulle holde meg ute i seks uker, men ble endret til tre måneder.

- Kritikk er alltid en del av fotballen. Jeg forholder meg rolig til det, men konstruktiv kritikk tar jeg alltid til meg. 

Avslutningsvis kommer midtbanespilleren, som de siste kampene har vikariert som midtstopper, inn på skademarerittet klubben har hatt og om det å spille midtstopper.

Casemiro var aldri i tvil da Erik ten Hag spurte om han kunne vikariere som midtstopper.

- Jeg tror aldri manageren på noe tidspunkt denne sesongen har hatt 25 seniorspillere tilgjengelig. Det har vært utfordrende for oss alle, både meg, lagkameratene og ikke minst for manageren og klubben generelt. 

- Manageren spurte meg (om å spille midtstopper) og jeg fortalte ham at jeg alltid er tilgjengelig. Det er min stil og slik jeg er. Jeg forplikter meg til trenerteamet og laget. Jeg nølte ikke en gang med å svare. 

- Alle vet at det ikke er min posisjon, men jeg spiller der fordi vi har mange skadede spillere. Vi må ofre oss for hver andre, når vi har hatt en sesong med så mange skader.

Powered by Labrador CMS