DALOT ETTER SEIEREN:

– Dette er den Rasmus vi ønsker å se en hel sesong

Publisert

Det ble en vanskelig 1. omgang for United borte mot Brighton, men de siste 40 minuttene ble mye bedre, da kom også målene og United avsluttet dermed sesongen med en seier.

– Det var en prestasjon som utviklet seg, begynte Diogo Dalot, som selv scoret det viktige 1-0-målet i 73. minutt, i prat med MUTV.

– Jeg synes vi startet veldig godt, men så fikk vi noen balltap midt på banen, vi mistet selvtilliten og begynte å slite uten ball. Vi klarte ikke å forsvare det rommet som var mellom lagdelene, og de skapte sjanser.

– Vi var heldige som ikke lå under ved pause.

– Vi visste da at vi måtte forbedre oss etter pause, både med og uten ball. Det klarte vi også, vi begynte å skape sjanser og scoret også mål, sier han.

1-0-målet ble et klassisk Dalot-mål, hvor han, som back, gikk på et løp i bakrom fra midtbanen. Han har gjort de løpene så ofte denne sesongen, men uten nødvendigvis å få den uttellingen løpene fortjener.

– Det er en del av spillet vårt. Vi vet det er vanskelig å forsvare seg mot de løpene, og det er noe vi kan gjøre enda mer av når vi har ballen i rette posisjoner. Jeg er veldig fornøyd med at vi lyktes med det her.

Innbytter Rasmus Højlund gikk i duellen, som sørget for at Dalot fikk ballen, før dansken selv satte 2-0 i sluttminuttene. 

– Jeg sa det til ham rett etter 2-0-målet, at det er den mentaliteten vi ønsker - at en spiller er frisk og klar når han får sjansen, uansett om det er snakk om fem, ti, 15 eller 20 minutter. 

– I de to siste kampene har Rasmus kommet innpå med energi, styrke og vunnet dueller. Det er den Rasmus vi ønsker å se en hel sesong.

Dalot roste også United-fansen, som nok en gang lot høre fra seg.

– Jeg har ikke ord for å beskrive det de har levert denne sesongen. De er selve hjertet og sjelen i klubben. De representerer alt United handler om, så all ære til dem, måten de har støttet oss på i vanskelige øyeblikk.

– Så håper jeg vi kan glede dem stort kommende lørdag, sa Diogo Dalot.

Powered by Labrador CMS