Kobbie Mainoo nære scoring da England spilte uavgjort mot Belgia

Kobbie Mainoo fikk sin andre landskamp, og denne gangen fra start, da England spilte 2-2 mot Belgia på Wembley.

Likevel finnes det ikke noen stor grunn for 18-åringen til å deppe. Uniteds midtbanejuvel leverte en strålende kamp i sin første start med flagget på brystet og var sentral da England fikk straffe som Ivan Toney senere satte i mål.

Mainoo kunne fort også hatt både mål og målgivende, først da Bellingham bommet fra kloss hold etter at 18-åringen vant ballen like utenfor sekstenmeteren etterfulgt av en avslutning fra skrått hold som Mats Sels fikk en fot på og reddet.

Det ble med 74 minutter for Mainoo i sin første start for England, men 18-åringen har nok her lagt inn en solid søknad om mer spilletid for Three Lions i de kommende landskampene.

Marcus Rashford satt hele kampen på benken for England, mens det tidligere er blitt bekreftet at Harry Maguire har reist tilbake til Manchester med en skade.

United.no fulgte landskampen som har avspark klokken 20.45.

England 2-2 Belgia

Privatlandskamp
Wembley Stadium, London.

MÅL: 0-1 Youri Tielemans (11 min), 1-1 Ivan Toney (17 min, str), 1-2 Youri Tielemans (36), 2-2 Jude Bellingham (90+4)

90+4: MÅL! Jude Bellingham utlikner til 2-2 med kampens siste spark. Triller ballen iskaldt i hjørnet fra ti meter.

74 min: Kobbie Mainoo tas av til stor applaus fra Wembley når han blir erstattet av James Maddison. Gjort en meget god kamp i sin landslagsdebut fra start!

66 min: Mainoo veldig nære sitt første landslagsmål! Foden farer fremover i stor fart før han går i bakken i feltet. Spillet fortsetter og det legges inn fra venstre. Ballen går gjennom hele feltet og finner Mainoo som kommer på et lurt løp på bakre, tar ballen lekkert ned før han avslutter fra ti meter og skrått hold, men treffer Sels som gjør en strålende beinparade.

54 min: Mainoo tar telling og blir tråkket på like utenfor sekstenmeteren. Heldigvis går det fint og unggutten er på beina igjen.

52 min: England nære 2-2. Ivan Toney skyter fra skrått hold, men Mats Sels slår den til corner.

48 min: Kobbie Mainoo vender opp i mellomrom og spiller en utside-pasning mot Ivan Toney som skyter. Corner. Har en finger med i alt her, Kobbie Mainoo!

46 min: Andre omgang sparkes i gang.

PAUSE

41 min: Ny strålende involvering fra Mainoo. Holder Tielemans unna med god kroppsbeherskelse og slår luke på Amadou Onana som river 18-åringen overende på 25 meter.

36 min: MÅL! Youri Tielemans setter sitt andre for kvelden. Belgia utnytter en forferdelig feil av Dunk som forsøker å skli ballen til kast, men i stedet mister til Romelu Lukaku. Belgias kaptein slår inn med utsiden av foten og finner Tielemans som kommer stupende på bakre og setter 2-1.

33 min: Mainoo gjør nok en gang en enorm jobb! Belgia forsøker å spille seg ut fra keeper. Sels i Belgia-buret spiller opp på Onana som mister på egen sekstenmeter til Mainoo som setter inn en strålende takling. Bellingham får ballen på ti meter, helt alene, men setter ballen over.

30 min: Mainoo løper opp Jeremy Doku og setter inn en perfekt takling. Får et velfortjent klapp på skuldra fra kaptein Declan Rice.

27 min: Jarrod Bowen setter 2-1 for England. Foden slår en corner over på bakre. Lewis Dunk header ballen inn i feltet og der står Bowen og nikker inn sitt første landslagsmål, men målet annulleres for offside.

21 min: Kobbie Mainoo med nytt bidrag. Tar med seg ball fremover i stor fart og er ikke interessert i å kun gjøre ting enkelt i sin debut fra start. Setter opp Foden som spiller videre til Bellingham som fyrer i blokka. Imponerende start av 18-åringen.

17 min: MÅL! Ivan Toney er iskald fra straffemerket. Venter ut keeper før han setter ballen hardt i hjørnet. Scorer sitt første landslagsmål!

15 min: Kobbie Mainoo viser klasse. Går enkelt av stort press og spiller til Bellingham i mellomrom. Real Madrid-spilleren spiller lekkert gjennom Ivan Toney som legges i bakken og England får straffe.

11 min: MÅL! Youri Tielemans sender Belgia i føringen etter at Jordan Pickford spiller bort ballen helt upresset i det han skal slå langt fremover. Ballen havner hos Amadou Onana som finner Tielemans på 20 meter. Belgia-spilleren triller ballen i hjørnet som Pickford har forlatt og keeperen rekker ikke tilbake. Kjempetabbe!

9 min: John Stones ser ut til å måtte gi seg med en skade for England her. Inn kommer Joe Gomez.

1. min: Kampen sparkes i gang.

Danmark 2-0 Færøyene

Christian Eriksen og Rasmus Højlund startet begge kampen på benken da Danmark møtte Færøyene. Eriksen kom inn fra benken ved pause og erstattet Mathias Jensen. Rasmus Højlund kom inn det siste kvarteret for Danmark som vant kontrollert 2-0.

Den danske veteranen brukte ikke lange tiden før han markerte seg med målgivende på danskenes 2-0-scoring elleve minutter ut i andre omgang.

Brøndby Stadion, Brøndby

MÅL: 1-0: Pierre-Emile Højbjerg (8), 2-0 Mohamed Daramy (56)

Skottland 0-1 Nord-Irland

Scott McTominay startet og spilte 90 minutter for Skottland da de gikk på et sjeldent hjemmetap på Hampden Park.

Det stod ikke på sjansene for Skottland, men McTominay og hans lagkamerater klarte ikke å sette ballen i mål og tapte til slutt 1-0 etter en drømmescoring av Conor Bradley.