DE UTLÅNTE: Men Adnan Januzaj viste lovende takter innledningsvis mot Middlesborough.

Søndag ettermiddag var både Adnan Januzaj og Guillermo Varela i aksjon for sine respektive klubber.

De to spillerne har ikke blitt vurdert som gode nok for Manchester United, og har følgelig blitt sendt på lån.

United.no holder dere uke etter uke oppdatert med hvordan det går i deres klubber.

Sunderland (Adnan Januzaj) 1–2 Middlesborough

Belgieren startet oppgjøret friskt, og sto for det meste Sunderland viste offensivt. Ble hyppig benyttet på hjemmelagets høyrekant, og slo i tillegg enn rekke av lagets dødballer.

Men det holder ikke å imponere så lenge laget ikke scorer mål. Etter bare 13 minutter viste bortelagets Cristhian Stuani klasse da han sendte Middlesborough i ledelsen. Fra om lag 20 meter klemte han til, og limte ballen i lengste kryss.

På overtid av førsteomgang scoret samme Stuani 2-0. Et vakkert angrepsspill ble avlsuttet av at uruguayaneren sendte ballen i åpent mål etter å ha bli spilt fri av Alvaro Negredo.

Med 19 minutter igjen å spille satte Patrick Van Aanholt inn reduseringen etter at Brad Guzan hadde gitt retur på et Duncan Watmore-skudd.

Januzaj kunne ha scoret bare tre minutter senere etter det som kunne ha blitt en keepertabbe av Guzan. Unggutten dro seg inn i 16-meteren og skjøt, men Guzans ballglipp resulterte aldri i mål.

Magdeburg 1-1 (3-4 på str.) Eintracht Frankfurt (Guillermo Varela)var

Varela spilte hele  cupkampen – og ble avgjørende – mot det tyske tredjedivisjonslaget Magdeburg. Kampen viste seg imidlertid å ikke bli like enkelt som gjestene kanskje hadde sett for seg.

For selv om Eintracht Frankfurt tok en oppskriftsmessig ledelse ved Branimir Hrgota etter bare syv minutter, måtte lagene til slutt ut i en høydramatisk straffesparkkonkurranse.

Hjemmelagets Nico Hammann scoret nemlig 1-1 fire minutter før slutt – og lite skjedde deretter før Frankfurts Michael Hector ble utvist etter 100 minutter spilt.

Etter fem straffer hver sendte Guillermo Varela sitt Frankfurt videre til andre runde i cupen med et 4-3-resultat.