Det gror, tross alt

VIDEO Mandag kveld gikk Uniteds U18-lag som kjent på sitt fjerde strake nederlag; men alt er ikke svart av den grunn.

Publisert Sist oppdatert

Som referatet fra kampen bærer bud om, både kunne og burde Paul McGuinness’ unge lag ha klart å dra seieren i land i Altrincham. Det ville seg bare ikke. Laget kom til nok sjanser til å kunne sikre en komfortabel seier, men effektiviteten foran mål og manglende marginer (slik det ofte blir når man sliter i motbakke) ble til slutt avgjørende.

Til tross for nederlaget kan Paul McGuinness likevel glede seg over mye, deriblant flere individuelle lyspunkter. På sentral midtbane viste for eksempel den 16 år gamle Callum Gribbin nok en gang at han er et talent utenom det vanlige. Med flotte dragninger, et godt steg, overblikk og imponerende egenskaper som distributør, har den unge Salford-gutten gang på gang vist at han har det aller meste som må til for å kunne lykkes. Og han viste det altså igjen mot Newcastle:

En annen spiller som fikk vist seg frem i mandagens kamp, er den 17 år gamle nigerianeren Tosin Kehinde. Den i utgangspunktet defensive midtbanemannen mistet hele fjorårssesongen med en ryggskade, men har denne høsten spilt ti av tolv kamper for U18, og ser ut til å være tilbake for fullt.
I likhet med Gribbin er også Kehinde involvert med U19-laget i UEFA Youth Cup.
Denne videoen viser noe av det den unge nigerianeren hadde å by på mot Newcastle:

Powered by Labrador CMS