tlunitedno

Nå kan du lage private ligaer i «Tipp laget»

Publisert Sist oppdatert

Vi har kommet godt i gang med Supporterklubbens Tipp laget-konkurranse, der United-supportere denne sesongen konkurrerer om å være best til å forutse de 11 spillerne manageren sender utpå – og også kan score poeng på riktig resultat.

Nå er flere nye ting på plass.

Private ligaer

Det største: Nå kan du lage dine egne venneligaer, der du konkurrerer mot kompisene dine.

Skjermbilde av den nye tabelloversikten:

tl1

Hvis du velger «Opprett ny liga» får du en kode du kan sende til venner og bekjente. Du vil alltid også lett finne denne koden senere ved å velge «send invitasjon» som blir synlig når du har opprettet en ny liga.

Antall deltakere

En annen ting som er nytt: Denne har vært veldig etterspurt, og du får nå også hele tiden oversikten over hvor mange som er med i hver liga, også den store med alle.

I hovedligaen er det for eksempel i skrivende stund 5915 personer som deltar, og de kjemper da om sammenlagtpremie, månedpremie og premie for å være best i hver kamp.

Totalt deler vi ut premier for totalt 70 000 kroner denne sesongen.

LES MER: Slik er reglene og premiene i Tipp laget

Faner for å se de ulike tabellene

På den store tabellsiden vil man nå også kunne se en annen endring.

I stedet for å måtte scrolle langt ned for å se sammenlagt-stillingen så kan man nå enkelt velge fane «Forrige kamp», «Denne måned», «forrige måned» eller «sesongen».

For å se stillingen for de ulike ligaene så klikker man bare på den ligaen man ønsker å se.

På skjermbildet under har jeg klikket på ligaen «Dags private», som dermed får en rød bakgrunn. Så kan man velge forrige kamp, denne måned, forrige måned og sesongen på fanene under for hver enkelt liga.

Skjermbilde med tre ulike ligaer, muligheten til å opprette egne ligaer og bli med i ligaer.

Skjermbilde 2021-11-09 kl. 14.00.15

På knappen under kan du gå direkte til din egen tipp laget-side for å komme i gang med neste tips eller lage venneligaer. Alternativt kommer du alltid rett til Tipp laget via «Min side» når du er logget inn øverst på siden.

Tipp laget
Powered by Labrador CMS