Det har vært etterspurt en god stund allerede, og nå kan united.no presentere en splitter ny konkurranse for deg som er medlem – en konkurranse med det vi føler er ganske så bra premier, blant annet en tur til Manchester for to for bestemann (se nederst).

Det eneste du trenger å gjøre er å være best til å forutse hvilke elleve United-manager Ole Gunnar Solskjær (eller senere managere) sender utpå til hver eneste kamp. Én av dere som er best hver runde får en premie, den som er best hver måned vinner en premie og de beste hver sesong vinner premier.

Så enkelt, men samtidig så vanskelig.

Klikk på banneret for å gå direkte til konkurransen.

Tipp laget

Slik gjør du:

1) Logg inn og klikk på navnet ditt/bildet av deg selv. Da kommer du til «min side» og vil se at du har fått et nytt valg som heter «Tipp laget».

2) Klikk på «Tipp laget». Da kommer du til en side hvor du får oversikt over Uniteds spillertropp, rangert fra keepere til forsvarere til midtbanespillere og spisser.

3) Velg de 11 fra spillerlista som du tror manageren sender utpå fra start i neste kamp. Du kan angre deg og fjerne/legge til spillere hele frem til kampdagen klokka 12.

Husk å trykke på «registrer lag» for å sende inn laget. Hvis du etterpå gjør endringer på laget så husk å klikke «Endre laget» for å få registrert endringene dine.


Skjermbilde av at du velger spillere.

 

Du velger spillere til venstre. De du har valgt vil dukke opp ute til høyre (desktop) eller nederst på skjermen (mobil).

Husk å trykke på «registrer lag» når du har valgt 11/11 i ditt laget.

Merk: Skjermbildene vil variere bittelitt fra PC/Mac til mobil.

4) Resultatene vil bli offentliggjort og synlige klokka 12.00 dagen etter kamp.

5) Du kan se at du i konkurransen har fanene «Tipp laget», «Poeng» og «Tabeller».

 

«Tipp laget» er stedet der du velger de 11 du tror Solskjær velger til hver kamp.
«Poeng» er oversikten over poengene dine fra kamp til kamp.
«Tabeller» er din plass i runden og totalt. Etter hvert vil det også der komme inn en oversikt over din plassering denne måneden.

6) Merk at du får ett poeng for hvert riktig tippet navn i førsteelleveren og ett bonuspoeng hvis du treffer på alle 11. Maksimalt antall poeng i hver runde er altså 12.

7) Merk også at du må levere inn laget på nytt til hver runde.

8) Hvis flere deler rundeseieren så trekkes rundevinneren automatisk, og vinneren blir synlig under «tabeller» og nevnt i en sak som blir liggende fast på united.no.

Klikk på banneret for å gå direkte til konkurransen.

Tipp laget

Og Premiene?

Jo, de er som følger:

1. plass: En fullt betalt tur for 2 til Manchester, inkludert fly* , hotell og kampbillett. (* fra Oslo)

2. plass: Gavekort til nettbutikken vår på 3.000 kroner.

3. plass: Gavekort i nettbutikken på 2.000 kroner.

Månedsvinner: Forundringspakke fra United-butikken vår.

Hver runde: Vinneren får valgfri hjemme-, borte- eller tredjedrakt, avhengig av hva som er tilgjengelig på lageret vårt. (merk, trykk ikke inkludert)

Rundevinnerne:

Vinnerne av hver runde vil komme opp under «tabeller» i selve spillet, men her samler vi også alle rundevinnerne ettersom de blir klare.

Helt til slutt:

Dette er førsteversjon av vår nye konkurranse. Hvis mange blir med på dette så kan det fort hende at vi utvikler den videre til neste sesong igjen, både med mulighet for interne ligaer og flere konkurransetyper, for eksempel også med tipping på resultatene i Premier League.

Ikke medlem? Få full tilgang til united.no, magasinet, rabatter i nettbutikken og tilgang til over 500 sesongkort på Old Trafford  fra 250 (digitalt) eller 350 kroner (Premium) i året her.