tipplagetfront

7000 var med forrige sesong – nå er «Tipp Laget» tilbake

Publisert Sist oppdatert

Supporterklubbens egen medlemskonkurranse er tilbake.

Forrige sesong forsøkte 7000 av dere seg jevnlig på Tipp laget, over 200 000 lag ble levert inn totalt og nå er konkurransen tilbake – forhåpentligvis enda litt bedre.

Nytt for 2021/22-sesongen er at du også kan tjene to poeng på riktig resultat. Det er også nytt at du etter hver runde kan gå tilbake og se på dine tidligere tips. 

Totalt skal vi dele ut premier for cirka 70 000 kroner.

Merk: Dette er en medlemskonkurranse. Ikke medlem? For å delta i konkurransen og få full tilgang til united.no, magasinet vårt, rabatter i nettbutikken og tilgang til over 500 sesongkort på Old Trafford så blir du medlem fra 250,- (digitalt) eller 350 kroner (Premium) i året her.

Det eneste du trenger å gjøre i konkurransen er å være best til å forutse hvilke elleve spillere United-manager Ole Gunnar Solskjær sender utpå til hver eneste kamp, og også forsøke å tippe riktig resultat i hver United-kamp.

Så enkelt, men samtidig så vanskelig.

Alle kjemper om maksimalt 14 poeng per kamp (ett poeng per rett spiller + ett ekstra for de som klarer alle 11, samt ett poeng for rett tippetegn og ett poeng til for helt riktig resultat).

Vi deler ut premie etter hver kamp, hver måned og også etter sesongen.

Klikk på banneret for å gå direkte til konkurransen.

Tipp laget

Slik gjør du:

1) Logg inn og klikk på navnet ditt/bildet av deg selv. Da kommer du til «min side» og vil se at du har fått et nytt valg som heter «Tipp laget».

2) Klikk på «Tipp laget». Da kommer du til en side hvor du får oversikt over Uniteds spillertropp, rangert fra keepere til forsvarere til midtbanespillere og spisser.

3) Velg de 11 fra spillerlista som du tror manageren sender utpå fra start i neste kamp. Du kan angre deg og fjerne/legge til spillere hele frem til kampdagen klokka 12.

Husk å trykke på «registrer lag» for å sende inn laget. Hvis du etterpå gjør endringer på laget så husk å klikke «Endre laget» for å få registrert endringene dine.

Skjermbilde av at du tipper resultat og velger spillere.


Du skriver inn resultat til venstre øverst (første røde pil) og ser med en gang det du har tippet som resultat ute til høyre (andre røde pil).

tlreslag

VIKTIG: Resultatet står når du går inn som 0-0, men du må likevel skrive inn nye tall i hver rute – også selv om du tror resultatet blir 0-0.

Du velger spillere til venstre ved å huke av i boksen for de 11 spillerne du tror starter kampen. De du har valgt vil dukke opp ute til høyre (desktop) eller nederst på skjermen (mobil).

bildetl2

Husk å trykke på «registrer lag» når du har valgt 11/11 i ditt laget. Knappen «Registrer laget» endrer til rød farge når du har lagt inn 11 spillere OG tippet resultat.

skerm3

Merk: Skjermbildene vil variere bittelitt fra PC/Mac til mobil.

klikkknapp

4) Resultatene vil bli offentliggjort og synlige klokka 12.00 dagen etter kamp.

5) Du kan se at du i konkurransen har fanene «Tipp laget», «Mine poeng» og «Tabeller».

«Tipp laget» er stedet der du velger resultatet og de 11 du tror Solskjær velger til hver kamp.
«Mine poeng» er oversikten over poengene dine fra kamp til kamp. MERK: Nytt for sesongen er at du kan klikke på hver enkelt kamp for å se de tipset ditt fra hver kamp)
«Tabeller» er din plass i runden, måneden og totalt. Du må scrolle litt for å se alle tabellene.

tl33

6) Merk at du får ett poeng for rett tippetegn (H, U eller B) og ett ekstra poeng hvis du treffer helt rett på resultatet. Du får også ett poeng for hvert riktig tippet navn i førsteelleveren og ett bonuspoeng hvis du treffer på alle 11. Maksimalt antall poeng i hver runde i 2021/22 er altså 14.

7) VIKTIG: Fristen for hver kamp er 12.00 kampdagen. Du kan endre på laget så mange ganger du vil frem til 12.00. Da låses tipset ditt.

8) OGSÅ VIKTIG Å VITE: HVIS du skulle glemme å gjøre endringer så vil automatisk forrige tips og lag bli levert inn for deg – slik at du ikke nødvendigvis taper alt hvis du skulle glemme dette.

9) Hvis flere deler rundeseieren så trekkes rundevinneren automatisk, og vinneren blir synlig under «tabeller» og nevnt i en sak som blir liggende fast på united.no.

Klikk på banneret for å gå direkte til konkurransen.

Tipp laget

Og Premiene?

Jo, de er som følger i 2021/22-sesongen:

For hele sesongen:

1. plass: Et gavekort på 10 000 kroner som du kan bruke hos Supporterklubben, for eksempel på turer/billetter/effekter etc.

2. plass: Gavekort på 5 000 kroner som du kan bruke hos Supporterklubben

3. plass: Gavekort i Supporterklubben med verdi på 2 500 kroner.

Månedsvinner: Gavekort på 1 000 kroner hos Supporterklubben

Hver runde: Vinneren får valgfri hjemme-, borte- eller tredjedrakt, avhengig av hva som er tilgjengelig på lageret vårt. (merk, trykk ikke inkludert, autentisk drakt ikke mulig å vege)

VIKTIG: Hvis flere deler seieren i en enkeltrunde eller måned eller sammenlagt vil den endelige vinneren trekkes.

Ikke medlem? Få full tilgang til united.no, magasinet, rabatter i nettbutikken og tilgang til over 500 sesongkort på Old Trafford  fra 250 (digitalt) eller 350 kroner (Premium) i året her.

Powered by Labrador CMS