tl4

«51 av dere tippet helt, helt rett. Det gjør meg litt urolig»

Publisert Sist oppdatert

Kanskje har jeg hatt for høye forhåpninger om meg selv i Tipp laget denne sesongen. Kanskje ble jeg lurt av min egen gode plassering forrige sesong.

Sannheten er i alle fall at nivået i årets «Tipp laget» er så høyt at jeg begynner å bli litt usikker på om jeg klarer å ta nok en topp 10-plassering.

Noe annet kan jeg ikke si etter en 1760. plass så langt.

Jeg plukket riktignok med meg 11 poeng mot Newcastle (10 rette på 11eren, ett poeng for United-seier), men når jeg så topplista så ble jeg litt skremt.

Én ting var det at en del av dere valgte rett 11er. Dere holdt dere unna Fred som likevel kunne spille, og dere trodde på ny Sancho-start. Dere traff også på alt annet.

Men at 51 av dere i tillegg prikket 4-1 og dermed fikk full pott med 14 poeng i runden var imponerende.

Steffen Johnsen ble trukket ut som rundevinner. Vi gratulerer, og en drakt vil vel da fort komme din vei. Vi tar i alle fall kontakt.

Sammenlagt leder nå Martin André Åsbø Hansen. Han har 47 poeng etter fire kamper. Det er ett poeng mer enn Eskil Kvam og Espen Rydje på delt 2. plass mens ti stykker følger to poeng bak Åsbø Hansen.

Selv ligger undertegnede og Supporterklubben på 1760. plass (ps. Vi har ikke alltid samme lag eller resultattips) – åtte poeng bak lederen sammenlagt.

2021-22_travel_arsenal_sak_1200x650

Nå kommer kampene fort, og det er ny kamp mot Young Boys tirsdag kveld.

Husk at fristen for å legge inn lag og resultattips er 12.00 tirsdag, og det er mange spørsmål.

Her er reglene og premieoversikten for Tipp laget.

Kommer Victor Lindelöf inn i midtforsvaret?

Kan Diogo Dalot få en sjelden sjanse på backen?

Hva med både Fred og Donny van de Beek på den sentrale midtbanen, og ikke minst – hva med Jesse Lingard og Anthony Martial lengst framme? Hvor mange endringer gjør Ole Gunnar Solskjær mot det antatt svakeste laget i Champions League-gruppa?

Det er så mange muligheter til å endre på laget at det blir interessant å se hva nordmannen velger på kunstgresset i Sveits.

Klikk på knappen for å legge inn laget ditt. Ellers kan du alltid gjøre det via menyen og «min side» her på united.no.

Tipp laget
Powered by Labrador CMS