3100 har sendt inn lag: Tipp United-laget og vinn premier

Publisert Sist oppdatert

Det har vært etterspurt en god stund, og nå kan united.no presentere en splitter ny konkurranse for deg som er medlem – en konkurranse med det vi føler er ganske så bra premier (se nederst).

Det eneste du trenger å gjøre er å være best til å forutse hvilke elleve spillere United-manager Ole Gunnar Solskjær sender utpå til hver eneste kamp. Én av dere som er best hver runde får en premie, den som er best hver måned vinner en premie og de beste hver sesong vinner premier.

Så enkelt, men samtidig så vanskelig.

Ikke medlem? Få full tilgang til united.no, magasinet, rabatter i nettbutikken og tilgang til over 500 sesongkort på Old Trafford fra 250 (digitalt) eller 350 kroner (Premium) i året her.

Slik gjør du:

1) Logg inn og klikk på navnet ditt/bildet av deg selv. Da kommer du til «min side» og vil se at du har fått et nytt valg som heter «Tipp laget».

2) Klikk på «Tipp laget». Da kommer du til en side hvor du får oversikt over Uniteds spillertropp, rangert fra keepere til forsvarere til midtbanespillere og spisser.

3) Velg de 11 fra spillerlista som du tror manageren sender utpå fra start i neste kamp. Du kan angre deg og fjerne/legge til spillere hele frem til kampdagen klokka 12.

Husk å trykke på «registrer lag» for å sende inn laget. Hvis du etterpå gjør endringer på laget så husk å klikke «Endre laget» for å få registrert endringene dine.


Skjermbilde av at du velger spillere.

 

Du velger spillere til venstre. De du har valgt vil dukke opp ute til høyre (desktop) eller nederst på skjermen (mobil).

Husk å trykke på «registrer lag» når du har valgt 11/11 i ditt laget.

Du får denne beskjeden når laget er registrert. Dermed er du med i runden, men du kan altså endre på laget frem til kampdagen klokka 12.

Merk: Skjermbildene vil variere bittelitt fra PC/Mac til mobil.


4) Resultatene vil bli offentliggjort og synlige klokka 12.00 dagen etter kamp.

5) Du kan også se at du i konkurransen har fanene «Tipp laget», «Mine poeng» og «Tabeller».

 

 

«Tipp laget» er stedet der du velger de 11 du tror Solskjær velger til hver kamp.
«Poeng» er oversikten over poengene dine fra kamp til kamp.
«Tabeller» er din plass i runden og totalt. Etter hvert vil det også der komme inn en oversikt over din plassering denne måneden.

6) Merk at du får ett poeng for hvert riktig tippet navn i førsteelleveren og ett bonuspoeng hvis du treffer på alle 11. Maksimalt antall poeng i hver runde er altså 12.

7) Merk også at du må levere inn laget på nytt til hver runde.

8) Dette kan fort bli en jevn konkurranse. Hvis flere deler rundeseieren så trekkes rundevinneren automatisk, og vinneren blir synlig under «tabeller» og nevnt i en sak som blir liggende fast på united.no klokka 12 dagen etter kamp.

9) Og hvis du lurer: Navnet som brukes er enten a) kallenavnet du har opprettet for bruk i kommentarfeltet på united.no, eller b) Navnet du er registrert med som medlem hos oss hvis du ikke har noe kallenavn.

Og i tilfelle en skade på oppvarmingen: Det er de 11 som starter kampen når dommeren blåser igang kampen som regnes som rett laget. Så hvis det kommer en sjelden skade på oppvarmingen så er det til slutt de 11 som starter kampen som er tellende.

Og Premiene?

Jo, de er som følger:

1. plass: En fullt betalt tur for 2 til Manchester, inkludert fly*, hotellrom og kampbillett. (* fra Oslo)

2. plass: Gavekort til nettbutikken vår på 3.000 kroner.

3. plass: Gavekort i nettbutikken på 2.000 kroner.

Månedsvinner: Forundringspakke fra United-butikken vår.

Hver runde: Rundevinneren får valgfri hjemme-, borte- eller tredjedrakt, avhengig av hva som er tilgjengelig på lageret vårt (merk, trykk ikke inkludert).

Helt til slutt:

Dette er førsteversjon av vår nye konkurranse. Hvis mange blir med på dette så kan det fort hende at vi utvikler den videre til neste sesong igjen, både med mulighet for interne ligaer og flere konkurransetyper, for eksempel også med tipping på resultatene i Premier League.

Ikke medlem? Få full tilgang til united.no, magasinet, rabatter i nettbutikken og tilgang til over 500 sesongkort på Old Trafford  fra 250 (digitalt) eller 350 kroner (Premium) i året her.

Powered by Labrador CMS