15 prikket Solskjærs 11er – én mann leder hele «Tipp laget»

Publisert Sist oppdatert

VIKTIG: Fristen for helgas kamp mot Brighton er lørdag klokka 12.

3.400 var med i første runde av Tipp laget-konkurransen vår, men ingen klarte å spå de elleve Ole Gunnar Solskjær sendte utpå.

I andre kamp, mot Luton, så var det imidlertid 15 mann som prikket de elleve riktige og dermed stakk av med 12 poeng (11 for laget + ett bonus for alt rett).

Dermed ble rundevinneren trukket blant disse 15, og det var Tormod Eliassen som stakk av med seieren. Vi gratulerer! Du kontaktes av Supporterklubben. Som alle rundevinnere kan du velge en av sesongens drakter fra vår nettbutikk.

Sammenlagt er det imidlertid Kim Henning Madland som har tatt ledelsen helt alene etter to runder. Han traff med 10 av 11 i første kamp (10 poeng), og så med alle 11 mot Luton (12 poeng), noe som betyr at han topper alene med 22 poeng så langt.

Han jages imidlertid av fire personer med 21 poeng, sju med 20 poeng og så enda flere med 19 poeng.

Supporterklubbens tips har så langt gitt 2 x 9 og totalt 18 poeng. Det holder til en foreløpig delt 63. plass.

Husk at fristen for å levere inn Solskjærs 11er mot Brighton er lørdag 12.00, men vi anbefaler å legge inn laget allerede nå og heller endre på det frem mot lørdag klokka 12. På den måten slipper du å glemme konkurransen.

Du kan alltid legge inn ditt tips via «min side» og «Tipp laget», eller lese mer om regler, premier og logge deg inn via denne saken.

Vi gjentar premiene:

Jo, de er som følger:

1. plass: En fullt betalt tur for 2 til Manchester, inkludert fly* , hotell og kampbillett. 15.000 (* fly fra Oslo)

2. plass: Gavekort til nettbutikken vår på 3.000 kroner.

3. plass: Gavekort i nettbutikken på 2.000 kroner.

Månedsvinner: Forundringspakke fra United-butikken vår.

Hver runde: Vinneren får valgfri hjemme-, borte- eller tredjedrakt, avhengig av hva som er tilgjengelig på lageret vårt. (merk, trykk ikke inkludert)

Powered by Labrador CMS