tipplagetewh

«Nesten 1000 plasser opp. Jeg var én av 292 med full pott»

Publisert Sist oppdatert

Der satt den.

United.nos og mitt eget tips ga alt rett på laguttaket. I tillegg traff jeg med 2-1-seier som resultat. 

Dermed ble det 14 poeng i runden, men det var det også mange andre av dere som klarte.

Det var faktisk hele 292 av oss som traff med rett lag og riktig resultat.

Med 292 på delt 1. plass måtte rundevinneren trekkes, og det ble Stian Vagle Ellingsen som ble trukket ut som vinner. Vi gratulerer og du kontaktes av oss angående United-drakten du vinner.

Med 14 poeng i runden avanserte jeg også nesten 1000 plasser opp på sammenlagtlista. Jeg ligger på 424. plass sammenlagt, og det er bare fem poeng opp til elleve personer som nå deler 1. plassen – som gir et gavekort på 10 000 kroner.

Så blir det en høyinteressant runde i midtuka.

Fristen for ligacupkampen hjemme mot West Ham er 12.00 onsdag, og spørsmålet er selvsagt hvor mange endringer Ole Gunnar Solskjær gjør.

Han bekreftet søndag at Jesse Lingard starter, men hvor mange andre endringer gjør nordmannen? I en sak på united.no tidligere mandag spekulerte vi litt i at han faktisk, hvis han vil, kan bytte på alle 11 til ligacupkampen.

BEKREFTET: – Jesse starter selvsagt onsdag

Så gjenstår det å se om United-manageren faktisk gjør det eller om han i alle fall beholder to-fire av de som var mest involvert søndag.

Nysgjerrig? Les mer om regler og premiene her.

Klikk på den røde knappen under for allerede nå å legge inn ditt lag til onsdagens kamp. Ellers kan du alltid gjøre det via «min side» her på united.no.

Tipp laget
Powered by Labrador CMS