14 forutså Solskjærs planer

Publisert Sist oppdatert

VIKTIG: Fristen for RB Leipzig-kampen er 12.00 onsdag.

Supporterklubbens vurderinger ga for andre gang på rad 9 av 11 rette i Tipp laget-konkurransen, der over 2400 forsøkte å spå Ole Gunnar Solskjærs utvalgte mot Chelsea.

14 av de cirka 2400 fikk fullklaff, 11 rett og dermed 12 poeng (ett bonuspoeng for full pott), og etter trekning ble det Levi Andreassen som stakk av med rundeseieren. Det betyr at en hjemme-, borte- eller tredjedrakt fra årets kolleksjon straks er på vei til deg. Vi gratulerer!

Sammenlagt er det fortsatt dødt løp mellom Kristoffer Sjurseth og Frank S, begge med 78 poeng, men det sier veldig mye om konkurransen at hele 299 har 70 poeng eller mer og enda flere ligger like bak der igjen.

Det er dermed veldig mange som fortsatt har en sjanse til å stikke av med hovedpremien som er en tur for to til Manchester.

Husk også at vi deler ut premier til vinnerne etter hver kamp og også etter hver måned. Onsdagens kamp mot RB Leipzig blir den siste før månedsvinneren for oktober kåres.

Fristen for å registrere sitt lag til RB Leipzig-kampen er klokka 12.00 onsdag, men vi anbefaler å legge inn laget sitt nå og heller endre på det frem til fristen går ut om man får nye opplysninger.

Lurer du på hva Tipp laget-konkurransen er? Les mer her.

Og Premiene er altså:

1. plass: En fullt betalt tur for 2 til Manchester, inkludert fly* , hotell og kampbillett. (* fra Oslo)

2. plass: Gavekort til nettbutikken vår på 3.000 kroner.

3. plass: Gavekort i nettbutikken på 2.000 kroner.

Månedsvinner: Forundringspakke fra United-butikken vår.

Hver runde: Vinneren får valgfri hjemme-, borte- eller tredjedrakt, avhengig av hva som er tilgjengelig på lageret vårt. (merk, trykk ikke inkludert)

Powered by Labrador CMS