– Vi må vise Paul at vi støtter ham

En gruppe på Stretford End har klare planer for lørdagens kamp mot Crystal Palace.

Publisert Sist oppdatert

Det har vært en tøff uke for Paul Pogba.

Det begynte med at han misbrukte straffesparket som kunne gitt United seieren mot Wolverhampton og dermed ligaledelse.

Ønsker et oppgjør

Det fikk nettrollene til å eksplodere av sinne verbalt, og det ble sendt både drapstrusler og rasisme i franskmannens retning.

Les også: – Angriper du Paul, angriper du oss alle

United sa klart i fra hva de mener, og skal i et møte med blant annet Twitter for å diskutere hva som kan gjøres. I tillegg samarbeides det med politiet for å spore opp og reagere mot rasistene.

Les også: United og Twitter møtes etter Pogba-rasisme

Samtidig skriver The Times at Twitter har bestemt seg for å være proaktive, og at de vil følge ekstra nøye med på profilene til 50 mørkhudede spillere denne sesongen – for å kunne reagere raskere enn før mot utskuddene i sosiale medier.

Det positive har vært at et overveldende flertall av United-fansen tar fullstendig avstand fra rasismen og sjikanen, og nå har Red Army Group, som holder til på et felt på Stretford End, bestemt seg for å vise litt ekstra kjærlighet til franskmannen under lørdagens kamp mot Crystal Palace.

KJÆRLIGHET I VENTE: United-fansen ønsker å vise at de står bak Paul Pogba under helgas kamp mot Crystal Palace.

Det sier en talsmann for gruppa til Manchester Evening News.

– Pogba er en fyr som splitter fansen, men absolutt alle støtter ham på det som skjedde her om dagen. Han må få vite at vi støtter ham, og at vi alltid vil støtte enhver United-spiller.

– Vi ønsker å vise ham dette vokalt under Palace-kampen, sier talsmannen.

United møter Crystal Palace klokka 16 lørdag ettermiddag. Skal du på kampen så er det absolutt lov å bli med Red Army Group på dette.

Powered by Labrador CMS