United og Twitter møtes etter Pogba-rasisme

Skal møte det populære nettstedet i løpet av de neste ukene.

Etter straffebommen mot Wolverhampton var det flere som valgte å bruke det sosiale mediet til å få ut frustrasjonen mot Paul Pogba.

Twitter understreker at de skal gjøre mer for å beskytte Twitter-brukerne i fremtiden.

– Vi vet vi må gjøre mer for å beskytte brukerne våre. Rasistisk oppførsel har ingen plass på vår plattform, og vi fordømmer det på det sterkeste, sier er representant for Twitter til Sky Sports.

– I løpet av det neste ukene kommer Twitter-representanter til å møte Manchester United, Kick It Out og alle andre sivile samfunnsdebattanter som ønsker å høre om Twitters proaktive arbeid mot rasistisk hets på nett. 

United sendte også ut en pressemelding der de tok sterk avstand fra rasisme.

– Alle i Manchester United reagerer med avsky på de rasistiske ytringene som ble rettet mot Paul Pogba mandag kveld, og vi fordømmer det på det sterkeste. Menneskene som ytret disse synene, representerer ikke verdiene til klubben vår.

Klubben kommer også til å utestenge de involverte på livstid.

Manchester-politet har ikke startet noen etterforskning av hetsen mot franskmannen, ettersom det ikke har kommet noen offentlig anmeldelse. 

Det er ikke bare Pogba som har fått rasisme rettet mot seg denne sesongen. Chelsea-spiller Tammy Abraham opplevde det samme etter sin straffemiss mot Liverpool i Super Cup-finalen.

Les også: Angriper du Paul, angriper du alle oss i United