– Ingen grunn til panikk

Men Sir Alex Ferguson mener United må vinne de to kampene mot Otelul Galati for å gå videre fra Champions League-gruppespillet.

Publisert Sist oppdatert

Etter å ha rotet bort seieren mot Basel i forrige runde, har United kun to poeng etter de to første gruppspillkampene i Champions League. Nå venter to kamper mot det antatt dårligste laget i gruppa, Otelul Galati, og Ferguson forventer seks poeng fra oppgjørene.

– Det er ingen grunn til panikk ennå, siden vi fortsatt kontrollerer vår egen skjebne og har ferdighetene til å vinne resten av kampene, men vi hadde håpet å ha mer enn to poeng til nå, sier Ferguson til Sky Sports.

– Det som uansett er klart er at vi må vinne de neste kampene mot Galati.

Svært få hadde hørt om det rumenske laget da de ble trukket i samme gruppe som United, og skotten innrømmer at han var en av dem:

– Jeg hadde ikke hørt om dem og visste ikke hvor de var fra, men det er noen europeiske lag som har byttet navn. Jeg vet at mange lag i Belgia har gjort det, men jeg vet ikke om Galati het noe annet før. Men vi har sett videoer av dem, så vi vet mye om dem nå, forsikrer United-mangeren om.

Det første oppgjøret mot Otelul Galati spilles førstkommende tirsdag klokken 20.45.

Powered by Labrador CMS