– Solskjær forstår at Pogba må behandles på en spesiell måte

Det fyres på alle sylindre når Jon Martin Henriksen og Martin Jøndahl i «Olé, Olé» svarer på kritikken fra Markus Neby.

I forrige episode av Solskjær-magasinet til united.no kom Neby, kjent fra P3morgen, med et stikk i retning Henriksen og Jøndahl som tidligere har sagt at nasjonaliteten til Ole Gunnar Solskjær ikke betyr noe for dem.

– Dere sier at dere driter i at han er norsk og at dere bare er opptatt av at det er det riktige for United. Det er det motsatte av meg. Hvis man lar seg engasjere av ansettelsespolitikk kan man heller følge med på hvem som blir adm. dir. i Aker Kverner, sa Neby, med et glimt i øyet.

Derfor inviterte vi Jon Martin Henriksen, tidligere redaktør for united.no, og VGTV-programsjef Martin Jøndahl til «Olé, Olé».

– Jeg gidder ikke å bli kalt sær av Norges særeste fyr, innleder Henriksen, før han og Jøndahl deler sine tanker rundt Solskjær og det faktum at han er norsk.

I tillegg diskuterer vi hvorfor Champions League-kampene mot Barcelona kanskje ikke blir så ille likevel, og vi slår fast at Manchester United er nødt til å hente fire spillere i sommer – og at det gjerne må være fire navn vi ikke kjenner.Dette står på menyen:

  • Martin gir en stemningsrapport fra bortetribunen på Molineux.
  • Hva tenker vi om Barcelona?
  • Ordkrigen med Markus Neby.
  • Hvorfor dukker det plutselig opp spørsmål om Solskjær faktisk er riktig mann?
  • SOLSKINNSHISTORIEN: Da Solskjær slet med Da Silva-brødrene.
  • SOLSKJÆR-SKALAEN: Ny bunnotering?
  • Hvilke endringer må til i Manchester United?
  • Disse fire posisjonene må United forsterke i sommer.

I «Olé, Olé» følger vi Solskjær med lupe i våre ukentlige sendinger og tar pulsen på det som skjer i Manchester – både på og utenfor banen.

Med de tre spaltene «Solskinnshistorien», «Zereners taktikktavle» og «Solskjær-skalaen» skal vi by på alt fra lun fotballprat til mer dyptgående analyser.

Har du tilbakemeldinger eller innspill til neste episode? Vi vil gjerne høre fra deg! Gi en lyd i kommentarfeltet, eller send e-post til eivind@united.no!