TELEGRAPH: 

Skal ha nektet å svare på spørsmål fra utvalgte journalister

Kritikken mot United etter semifinalen på Wembley skal ha fått Erik ten Hag til å reagere. 

Publisert

Resultatet ble at United-manageren nektet å svare på spørsmål fra utvalgte journalister på pressekonferansen etter seieren mot Sheffield United, skriver avisen Telegraph.

Etter semifinalen i FA-cupen på Wembley fikk Ten hag spørsmål om det var en flause at United ga fra seg en 3-0-ledelse mot et Championship. United-manageren var tydelig på at han ikke ville være med på en slik kritikk. 

– Nei. Jeg vil ikke bruke et slikt ord. Vi er i vår andre FA-cupfinale på to år og i straffesparkkonkurransen var vi besluttsomme og viste karakterstyrke. Jeg ser også en annen versjon av kampen. Vi hadde 70 minutter med bra fotball, påpekte Ten Hag søndag kveld. 

Erik ten Hag takker fansen for støtten etter seieren mot SHeffield United.

Før Sheffield United-kampen fikk Ten Hag på ny kritiske spørsmål og Ten Hag slo kraftig tilbake mot flere av journalistene. 

– Nei, det var absolutt ikke flaut. Du spør om det var pinlig? Nei, reaksjonen deres var pinlig. Toppfotballen handler om resultater. Vi tok oss til finalen og vi fortjente det. Vi mistet kontroll i 20 minutter, og med litt uflaks sto det plutselig 3-3, sa Ten Hag.

– Mot slutten var vi veldig heldige, men for oss var dette en stor prestasjon. To ganger på to år er fantastisk. For meg som trener: Fire cupfinaler på fire år. Kommentarene deres var en skam, sa han videre.

På pressekonferansene etter kamper er det som regel pressesjef Andrew Ward som gir ordet til utvalgte journalister og styrer seansen.

 Telegraph melder at flere av journalistene som stilte kritiske spørsmål til Ten Hag på Wembley og i forkant av onsdagens kamp, ble ignorert. 

I desember ble journalister fra Sky, ESPN, lokalavisen Manchester Evening News og Mirror utestengt fra en pressekonferanse etter å ha skrevet saker som tydet på at Ten Hag hadde mistet garderoben. 

Uniteds reaksjon den gangen skal ikke ha bunnet ut i at sakene var kritiske, men at United som klubb aldri ble forelagt opplysningene eller gitt sjansen til å komme med klubbens versjon. 

Powered by Labrador CMS