KEANE OG WRIGHT I KRANGEL OM FERNANDES:

- Gjør han Manchester United bedre med sin måte å lede på? - Absolutt ikke!

Publisert Sist oppdatert

Roy Keane og Ian Wright har på ny diskutert Bruno Fernandes, denne gang i en fersk episode av Stick to Football, som er et times langt program i regi av Sky Sports som tar opp aktuelle temaer som har skjedd i engelsk fotball den siste tiden.

Kilden til diskusjonen var Uniteds snublete vei gjennom FA-cupsemifinalen mot Coventry og også en diskusjon på hvorfor United har prestert som de gjør denne sesongen. Erik ten Hag er selvsagt et hett tema her, men når Jill Scott vrir på diskusjonen med å si at hun ikke tror at det er manageren som er den største utfordringen, men garderobekulturen, da starter en nærmere ti minutter lang diskusjonssekvens mellom den tidligere United-kapteinen og Arsenal-legenden Ian Wright.

-  Bruno er en vinner, starter Wright. 

 - Han har bygget karrieren med høye standarder, fortsetter Wright før han blir avbrutt av Keane.

- Hva har han vunnet i karrieren? Ingenting. Han er 29 år gammel og har ikke vunnet noe som helst.

Wright begir seg ut på en god monolog hvor han begrunner sine påstander om Bruno som en vinner.

- Om du tar Fernandes ut av dagens United, slik han leverer og med de spillerne han har rundt seg vil ikke United være i nærheten av der de er i dag. Han er frustrert. Han ser det nok på trening, folk som ikke har standarden han ser etter i sine lagkamerater og det kokte over på en lørdag.

- Det at han er frustrert er forståelig, for det er så mange på det laget som ikke presterer godt nok. Hvis United skal reddes i en kamp så er det etter all sannsynlighet han som må gjøre det.

Bruno Fernandes er nok en gang gjenstand for diskusjon i Sky Sports-panelet.

 Roy Keane klarer, for en gangs skyld, nesten å la Wright prate uavbrutt og komme med sine meninger, før han skyter inn sine meninger.

- Er han en spiller som gjør United bedre med måten han gestikulerer og slår ut med armene på? Absolutt ikke!

- Hvis han ønsker å være en leder, og er han en begavet spiller? Absolutt, det er det ingen tvil om, men gjør han spillerne rundt seg bedre? Der er svaret 100 % nei! Han viser misnøye mot medspillerne og er negativ, men en leder drar spillere med seg, han viser ikke negativitet. 

Keane drar videre en referanse fra han selv var spiller.

- Er dette en leder man ønsker å gå i krigen med uke inn og ut? Er dette et lag som klarer å krige uke inn og ut? De er med når man vinner, men man vinner jo ikke hver uke? Hvordan er stemningen når man ikke vinner? Det handler om personlighet. Hvem kan klare å være den lederen som bikker de store kampene.

Hele programmet kan du se her.

Powered by Labrador CMS