Markus satt med PSG-fansen: – Nå må vi slappe av her!

Komiker Erik Solbakken og Markus Neby fra P3morgen er på besøk i «Olé, Olé»!

Ettersom både Erik og Markus fikk oppleve mirakelet i Paris med sine egne øyne i den franske hovedstaden blir det naturligvis viet mye tid til å skildre den eventyrlige kvelden.

– Jeg hadde lyst til å bare skrike ut liksom, men så måtte jeg bare «oh shit!», forteller Markus, som satt på tribunen sammen med 50.000 PSG-supportere.

– Jeg skalv da jeg gikk ut av stadion, og vi måtte jo bare finne oss en bar. Det ble Baileys til fem på morgenen!

Erik lager for tiden en Solskjær-dokumentar om det norske eventyret på Old Trafford. Han retter en beklagelse til alle United-supportere som fant stuntet hans på pressekonferansen på Parc des Princes «kleint».

I tillegg lager Markus en «chant» til Mason Greenwood på direkten, vi overrasker Supporterklubbens nyeste medlem, og Erik forteller hvilken United-spiller han fikk «på kroken» i intervjusonen i Paris.Dette står på menyen:

  • Erik forteller om Solskjær-dokumentaren han lager.
  • INNSLAG: Erik på pressekonferansen i Paris.
  • Markus beskriver hvordan det var å være på tribunen i Paris.
  • INNSLAG: Vi overrasker Supporterklubbens nyeste medlem!
  • Arsenal-kampen, topp fire og Champions League-trekningen.
  • SOLSKJÆR-SKALAEN: Hva gir 0-2 mot Arsenal?
  • Markus lager «chant» til Mason Greenwood.

I «Olé, Olé» følger vi Solskjær med lupe i våre ukentlige sendinger og tar pulsen på det som skjer i Manchester – både på og utenfor banen.

Med de tre spaltene «Solskinnshistorien», «Zereners taktikktavle» og «Solskjær-skalaen» skal vi by på alt fra lun fotballprat til mer dyptgående analyser.

Har du tilbakemeldinger eller innspill til neste episode? Vi vil gjerne høre fra deg! Gi en lyd i kommentarfeltet, eller send e-post til eivind@united.no!