UWP-spesial: Her er vårt Class of 2020-lag

Elsker du å vite hvem United-talentene før de dukker opp på førstelaget?

Var du én av dem som hadde fått med deg at Federico Macheda hadde scoret hattrick for reservelaget noen dager i forveien da han kom inn mot Aston Villa? Kanskje du allerede visste hvilke triks Adnan Januzaj hadde i repertoaret sitt før han eksploderte under David Moyes?

Eller er du én av dem som rett og slett ikke har tid til å følge med på U18- og U23-laget?

I den tredje spesialepisoden av «United We Podkast» får du en grundig innføring i United-akademiet – fra Busbys første «babe» på 1950-tallet via Neville, Beckham og Giggs til Hannibal Mejbri og Isak Hansen-Aarøen som representerer dagens generasjon.

– Etter å ha blitt forsømt og forlatt av sine egne, har akademiet fått næring og omsorg og blomstrer som aldri før, sier programleder Ken Wasenius-Nilsen, som har med seg Bjarte Valen og Eivind Brennhovd Holth.

– Vi skal tilbake til 1930-tallet og være med på åpningen av Manchester Uniteds talentfabrikk. Og så skal vi se hva som produseres der i dag. Er du god nok er du gammel nok for Ole Gunnar Solskjær!

Vi forklarer hvordan og hvorfor talentutvikling har blitt – og fortsatt er – en av Manchester Uniteds fremste og viktigste verdier:

  • Vi undersøker hvorfor Busby og Ferguson lyktes med «Busby Babes» og «Class of 92».
  • Deretter går vi i dybden på hva Nicky Butt, Nick Cox og resten av akademiteamet gjorde for å berge et United-akademi som var på vei utfor stupet.
  • Til slutt setter vi opp vårt eget «Class of 2020»-lag med de elleve største talentene i akademiet i dag.

PS! Vil du lese mer om United-talentene? I artikkelserien «Class of 2020» kan du lese om alle spillerne vi snakker om i episoden og et par til!

NB! På grunn av en omfattende systemoppgradering har Apple store tekniske problemer internt hos seg som gjør at enkelte brukere ikke får opp nye episoder. Dette gjelder alle podkaster. Det jobbes med saken!

Avspillerne nedenfor kan brukes:

Spotify: Hør her!
PodSpace: Hør her!

HØR OGSÅ: