Klubben ønsker å få det beste ut av talentene sine.

U18: Fra 0-2 til 3-2

Stortalentet Angel Gomes med det avgjørende målet for United i U18-kampen mot Norwich.

Etter 7-1-seieren og storspill mot Newcastle sist var forventningene store før U18-oppgjøret borte mot Norwich fredag ettermiddag.

Norwich har ikke imponert, og ligger nederst på tredjenivået i sluttspillet, så det var derfor en overraskelse da Norwich gikk til pause med 2-0. Heldigvis må pausepraten ha fungert, for ballen lå i Norwich-nettet etter mindre enn 40 sekunder av den andre omgangen. George Tanner satte ballen i mål etter forarbeid av Angel Gomes.

2-2-målet ble scoret av innbytter Aidan Barlow noen minutter etter pause etter pasning fra Indy Boonen, før Angel Gomes avgjorde med et fint løp på venstresiden før han satte ballen i mål bak Norwich-keeper Jake Hallett.

Det er ellers verdt å nevne at de to ubrukte innbytterne,  Luca Ercolani og målvakt James Thompson, begge var på benken for U18-laget for første gang.

Norwich 2-3 (2-0) United

U18 Premier League, Merit Group
Conley Training Centre, 22. april 2016 kl. 14.30

16. min.: 1-0 Couzens
22. min.: 2-0 Higgs
46. min.: 2-1 Tanner
69. min.: 2-2 Barlow
88. min.: 2-3 Gomes

United: Ilias Moutha-Sebtaoui; Matthew Olosunde (James Dunne, 85.), Tyrrell Warren, Charlie Scott, Tyler Reid; Thomas Sang (Aidan Barlow, 62.), Tosin Kehinde, Darren Buffonge, George Tanner (Faustino Makela, 76); Angel Gomes; Indy Boonen.
Uben.innb: James Thompson, Luca Ercolani.