Solskjær studerte Rojo og Pereira – se Uniteds mål her

Marcos Rojo og Andreas Pereira spilte 1. omgang av fredagens U23-kamp.

Uniteds U23-lag har langt i fra hatt en bra sesong, men fredag kveld fikk de sjelden hjelp fra et par rutinerte førstelagsspillere.

Både Marcos Rojo og Andreas Pereira spilte nemlig de første 45 minuttene av U23-kampen mot WBA.

Ole Gunnar Solskjær og Kieran McKenna var blant tilskuerne på Old Trafford i kampen som endte 1-1.

United ledet imidlertid 1-0 etter de 45 minuttene som Rojo og Pereira fikk, før begge ble byttet ut etter forhåndsavtalte bytter.

Rojo spilte venstreback, trolig for å matches der før Luke Shaw skal stå over de neste ligakampene mot West Ham og Everton, og Ashley Young må også stå over mot West Ham. Samtidig er et annet alternativ, Matteo Darmian, ute med skade.

45 MINUTTER: Men James Garner imponerte egentlig mer for United i den perioden.

Argentineren har hatt atskillig bedre kamper, men kom i alle fall gjennom omgangen uten altfor store problemer. Så er spørsmålet om Solskjær ble nok overbevist til at han får sjansen i noen av de neste ligakampene.

Andreas Pereira har fått flere muligheter under Solskjær, og scoret blant annet i 3-2-seieren mot Southampton nylig. Han fikk altså også greie 45 minutter, men det var James Garner, Mason Greenwood og også målscorer Nishan Burkart som vel må sies å være de mest positive de første 45.

United tok ledelsen 1-0 etter en fantastisk James Garner-pasning i bakrom og fint forarbeid av Mason Greenwood ute på høyrekanten. Han la en smart pasning inn i feltet der Nishan Burkart hælsparket United i ledelsen etter 20 minutter.

Se Uniteds scoring her.

Rutinerte Wes Hoolahan utliknet for WBA på straffe etter pause, og det endte til slutt med 1-1, selv om United hadde fortjent seieren.

Stortalentene Angel Gomes og Tahith Chong spilte også for United.

U23: United 1-1 (1-0) West Bromwich