Michael Owen er usikker på om Martial er den rette spissen for United

Michael Owen mener Anthony Martial fortsatt er litt for ustabil.

Den tidligere United-spissen mener at gamleklubben fortsatt må signere en ny spiss til tross for Martials opptreden på onsdag. Det sier han til Premier League Productions (her gjengitt av The Mirror).

– Er han spilleren som kan spille som en nummer 9 i årene som kommer? For øyeblikket ser han litt for ustabil ut. Han kan score et hat trick, men kommer han til å score jevnt og trutt? Det er fortsatt et spørsmålstegn.

Martial hadde muligens sin beste United-opptreden i oppgjøret mot Sheffield United. Da spilte franskmannen midtspiss, men Owen er usikker på om det er hans beste posisjon.

– Det er fortsatt spørsmål om hva som er hans beste posisjon. Jeg tror det er ute til venstre, men det er nok også Marcus Rashford sin beste posisjon.

MÅLSCORERE: Anthony Martial og Marcus Rashford har scoret 19 hver så langt denne sesongen.

Bruno Fernandes og Paul Pogba spilte for første gang sammen fra start mot Sheffield United. Nå var det riktignok ingen av dem som serverte Martial, men alt tyder på franskmannen vil få bedre arbeidsforhold med de to på banen.

– Nå tror jeg han kommer til å få mer service enn tidligere og dette er det perfekte tidspunket å spille spiss for Manchester United, med Paul Pogba og Bruno Fernandes sammen med alle de andre spillerne rundt deg.

Det meste tyder på at Anthony Martial starter lørdagens FA-cupkamp mot Norwich på benken, med mindre Ole Gunnar Solskjær vil at franskmannen skal bygge videre på onsdagens prestasjon.

Les også: – FA-cupen kan bli et springbrett for oss