Mata fryktet han fikk for mye tid til å tenke: – Ikke bra!

Juan Mata hylles av Ole Gunnar Solskjær for matchvinnerscoringen mot Wolverhampton, men selv var spanjolen mest opptatt av at han fikk for mye (!) tid til å tenke når han kom alene med John Ruddy.

Manchester United stanget og stanget i omkampen på Old Trafford, men ble berget av Mata som sendte Solskjærs mannskap videre i FA-cupen med en lekker «chip» etter en drøy time.

– Jeg fikk god tid til å tenke, og det er ikke bra når du kommer alene med keeper. Jeg valgte å «chippe», og jeg følte det var den eneste løsningen. Jeg er veldig glad for at scoringen sendte oss videre, sa Mata til BT Sport etter 1-0-seieren.

LEKKERT: Juan Mata sender ballen over en overlistet John Ruddy.

På MUTV ble Solskjær spurt om spanjolens avslutningsegenskaper.

– Hva med løpet og farten? Vi har sett lignende avslutninger fra ham på trening. Det er flott å se hvordan han bidrar for tiden. Han har stor innflytelse i garderoben, sa United-manageren.

LES OGSÅ: – Noen ganger er hjernen raskere enn beina (mer Solskjær-ros til Mata på pressekonferansen)

Onsdagens oppgjør var det femte på ti måneder mellom Manchester United og Wolverhampton. Dette var det første som endte med United-seier.

– Det er et godt lag. De har en god trener som er godt organisert, og de har gode spillere i Raul Jimenez og Adama Traore som er hurtig. Endelig slo vi dem, og vi er glade for at vi er videre. Forhåpentligvis kan vi gå enda lenger, sa Mata, som møter ulvene igjen i ligaen allerede 1. februar.

Før den tid venter vinneren av omkampen mellom Watford og Tranmere i fjerde runde av FA-cupen.

– Det er en spesiell turnering her i England, og vi skal forsøke å vinne den. Det er fint å spille finaler på Wembley, men det er fortsatt en lang vei dit, sa Mata, som vant turneringen under Louis van Gaal i 2016.

MATCHVINNER: Matas mål mot Wolves ble kveldens eneste på Old Trafford.

På søndag reiser spanjolen til Anfield, der han scoret med et eventyrlig saksespark i 2015.

Seieren mot Wolves var i så måte en viktig opptur, selv om det er knyttet spenning til om Marcus Rashford blir klar til lokaloppgjøret etter at han måtte ut med skade onsdag kveld.

– Det er fint å vinne, og nå har vi selvtillit. Men det blir en annerledes kamp mot Liverpool. Det er vanskelig å vinne på Anfield, men vi skal gjøre vårt beste, sa Mata.