Maguire scoret for tredje gang på de siste fire landskampene

Ikke kampens mest målfarlige Harry, men uansett nok en scoring av Harry Maguire.

San Marino 0–10 (0-6) England

Mål: 0-1 Harry Maguire (6.), 0-2 Filippo Fabbri (sm. 15.), 0-3 Harry Kane (str. 27.), 0-4 Kane (32.), 0-5 Kane (str. 39.), 0-6 Kane (42.), 0-7 Emile Smith Rowe (58.), 0-8 Tyrone Mings (69.), 0-9 Tammy Abraham (78.), 0-10 Bukayo Saka (80.).

England: Aaron Ramsdale; Conor Coady, Tyrone Mings, Harry Maguire (Ben Chilwell, 46.), Trent Alexander-Arnold, Kalvin Phillips (Conor Gallagher, 46.), Jude Bellingham, Bukayo Saka, Phil Foden (Tammy Abraham, 46.), Emile Smith Rowe, Harry Kane (C).
Ubenyttede innbyttere: Sam Johnstone, Reece James, Kyle Walker, John Stones, Jordan Pickford.

Poeng var alt som skal til for at England skulle kvalifisere seg til VM i kveld, men de vant like godt 10-0, og spiller altså i VM-sluttspillet neste år.

England gjorde en del endringer på laget siden 5-0-seieren mot Albania, men Harry Maguire fikk spille fra start i denne kampen også, denne gangen til høyre i midtforsvaret.

United-kapteinen sliter for klubblaget, men hadde scoret i to av sine siste tre landskamper før dette, og etter rundt fem minutter scoret han igjen. England fikk hjørnespark, og den stanget Harry Maguire i mål etter å ha knust en San Marino-spiller i duellen. Han jublet tilsynelatende på en lite overskriftsskapende måte i tillegg!

England ledet 6-0 til pause etter et selvmål og fire Harry Kane-scoringer (to på straffespark).

Maguire var en av tre spillere som ble byttet ut i pausen, så andreomgang ble spilt uten United-representanter.

Emile Smith-Rowe, Tyrone Mings, Tammy Abraham og Bukayo Saka sørget for fire nye scoringer, og England vant 10-0.

San Marino v England - 2022 FIFA World Cup Qualifier
FORHÅPENTLIGVIS PEKER PILA OPPOVER: Harry Maguire scoret igjen for landslaget.

Nord-Irland 0–0 (0-0) Italia

Ethan Galbraith ble som ventet sittende hele kampen på benken, men ex-reds Jonny Evans, Craig Cathcart og Corry Evans var i det minste i aksjon.

Nord-Irland hadde ikke så mye å spille om (selv om det naturligvis lå litt prestisje i å klare tredjeplassen fremfor Bulgaria, noe de klarte), men det hadde definitivt Italia.

Sveits vann 4-0 mot Bulgaria, og med det resultatet trengde Italia å vinne med flere mål, men de fikk aldri hull på byllen. De må dermed ut i playoff i mars.


Selv om McTominay gikk glipp av kveldens Skottland-kamp på grunn av halsproblemer, så har i det minste McTominay lagt ut en oppløftende melding på Instagram i dag:

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av SM ❤️⚽️ (@scottmctominay)