San Marino v England - 2022 FIFA World Cup Qualifier

Maguire scoret for tredje gang på de siste fire landskampene

Ikke kampens mest målfarlige Harry, men uansett nok en scoring av Harry Maguire.

San Marino 0–10 (0-6) England

Mål: 0-1 Harry Maguire (6.), 0-2 Filippo Fabbri (sm. 15.), 0-3 Harry Kane (str. 27.), 0-4 Kane (32.), 0-5 Kane (str. 39.), 0-6 Kane (42.), 0-7 Emile Smith Rowe (58.), 0-8 Tyrone Mings (69.), 0-9 Tammy Abraham (78.), 0-10 Bukayo Saka (80.).

England: Aaron Ramsdale; Conor Coady, Tyrone Mings, Harry Maguire (Ben Chilwell, 46.), Trent Alexander-Arnold, Kalvin Phillips (Conor Gallagher, 46.), Jude Bellingham, Bukayo Saka, Phil Foden (Tammy Abraham, 46.), Emile Smith Rowe, Harry Kane (C).
Ubenyttede innbyttere: Sam Johnstone, Reece James, Kyle Walker, John Stones, Jordan Pickford.

Poeng var alt som skal til for at England skulle kvalifisere seg til VM i kveld, men de vant like godt 10-0, og spiller altså i VM-sluttspillet neste år.

England gjorde en del endringer på laget siden 5-0-seieren mot Albania, men Harry Maguire fikk spille fra start i denne kampen også, denne gangen til høyre i midtforsvaret.

United-kapteinen sliter for klubblaget, men hadde scoret i to av sine siste tre landskamper før dette, og etter rundt fem minutter scoret han igjen. England fikk hjørnespark, og den stanget Harry Maguire i mål etter å ha knust en San Marino-spiller i duellen. Han jublet tilsynelatende på en lite overskriftsskapende måte i tillegg!

England ledet 6-0 til pause etter et selvmål og fire Harry Kane-scoringer (to på straffespark).

Maguire var en av tre spillere som ble byttet ut i pausen, så andreomgang ble spilt uten United-representanter.

Emile Smith-Rowe, Tyrone Mings, Tammy Abraham og Bukayo Saka sørget for fire nye scoringer, og England vant 10-0.

FORHÅPENTLIGVIS PEKER PILA OPPOVER: Harry Maguire scoret igjen for landslaget.

Nord-Irland 0–0 (0-0) Italia

Ethan Galbraith ble som ventet sittende hele kampen på benken, men ex-reds Jonny Evans, Craig Cathcart og Corry Evans var i det minste i aksjon.

Nord-Irland hadde ikke så mye å spille om (selv om det naturligvis lå litt prestisje i å klare tredjeplassen fremfor Bulgaria, noe de klarte), men det hadde definitivt Italia.

Sveits vann 4-0 mot Bulgaria, og med det resultatet trengde Italia å vinne med flere mål, men de fikk aldri hull på byllen. De må dermed ut i playoff i mars.

Selv om McTominay gikk glipp av kveldens Skottland-kamp på grunn av halsproblemer, så har i det minste McTominay lagt ut en oppløftende melding på Instagram i dag: