– Ingen Wan-Bissaka, Shaw eller Martial?

Flere profilerte spillere var ikke å se på flyplassen i forkant av oppgjøret mot Newcastle.

United skal ut i en meget viktig kamp mot Newcastle søndag kveld. Ole Gunnar Solskjær har selv snakket om betydningen av kampen.

Men det er ikke bare de svake resultatene som bekymrer United–manageren om dagen. United har nemlig vært utrolig uheldige med skader den siste perioden.

Mange mangler

Skadelisten til Manchester United er for øyeblikket ingen hyggelig lesning og det kan se ut til at ingen av de som er på denne listen er med mot Newcastle.

Aaron Wan-Bissaka, Luke Shaw og Anthony Martial hadde alle siktet seg inn på å rekke denne kampen, men ser nå ut til å gå glipp av den.

Jesse Lingard pådro seg en hamstring-skade i kampen mot AZ Alkmaar på et meget dårlig kunstdekket. Han er nok tidligst klar til Liverpool-kampen i likhet med Paul Pogba og Phil Jones.

MANGLER? Mye tyder på at Aaron Wan-Bissaka først er klar for spill etter landslagspausen.

Flere unggutter med

Med de skadeproblemene United har for tiden blir det naturligvis plass til flere unggutter i troppen.

Axel Tuanzebe, Angel Gomes, Tahith Chong, Mason Greenwood og Brandon Williams ble alle observert på flyplassen av Manchester Evening News. I tillegg kan James Garner være i troppen. Garner ble nylig nominert til månedens spiller i Premier League 2. 

KAN FÅ SIN PREMIER LEAGUE-DEBUT: Brandon Williams startet mot AZ Alkmaar på torsdag. Det kan fort bli spilletid mot Newcastle også.

Med Aaron Wan-Bissaka ute blir det veldig spennende å se hvem som spiller høyreback. Ashley Young, Diogo Dalot og Axel Tuanzebe er nok de som kjemper om den plassen.

Disse ble observert på flyplassen:

Keepere: David de Gea, Sergio Romero, Lee Grant.

Forsvarsspillere: Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Axel Tuanzebe, Marcos Rojo, Ashley Young, Brandon Williams.

Midtbanespillere: Scott McTominay, Nemanja Matic, Fred, Juan Mata, Angel Gomes, Andreas Pereira.

Angrepsspillere: Tahith Chong, Mason Greenwood, Daniel James, Marcus Rashford.

Kampstart mot Newcastle er klokken 17.30 søndag kveld og kampen kan du se på TV2 Sport Premium.