– Det å få et resultat mot Newcastle er livsviktig

Supporterne er ikke de eneste som mener at kun seier er godt nok mot Newcastle.

De fleste har nok fått med seg alle de negative statistikkene som kastes mot Ole Gunnar Solskjær og Manchester United for tiden.

Den dårlige perioden laget går gjennom har innvirkninger på humøret i gruppen, forteller manageren i forkant av kampen mot Newcastle.

– Det er en selvfølge at vi ikke liker å ikke vinne kamper. Vi legger hjertet, livet og sjelen i denne jobben. Hvis man vinner kamper er man lykkeligere, humøret endrer seg – uten at det trenger å bety at spillet har vært bedre – resultater endrer humøret, sier Solskjær til SkySports.

– Det å få et resultat mot Newcastle nå er livsviktig.  Jeg tror det vil endre på humøret.

TRENGER EN BOOST: Etter en lang rekke med svake resultater vil det være en vitamininnsprøytning for moralen å ta en trepoenger mot Newcastle. 

Søndagens oppgjør mot Newcastle er den siste kampen spillerne skal spille for klubblaget før de fleste reiser på landslagsopphold.

Se hvem som er tatt ut til sine landslag.

– Spillerne kan nå reise bort, spille internasjonale kamper og lufte hodene litt, sier manageren. 

Kjenner støtten fra fansen

Det er tøffe tider for manager og spillere, men nordmannen som leder United-skuta forteller at han er fornøyd med å fortsatt ha supporterne i ryggen.

– Supporterne er fantastiske, det må jeg bare si. Det er enkelt å bli positiv når jeg ser dem. De har vært veldig positive til meg, og de ser hva vi gjør.

TAKKER: Manageren er taknemlig for støtten han får fra fansen, mot Newcastle ønsker han å betale tilbake med et godt resultat.

– Vi ønsker å betale dem tilbake for deres lojalitet og støtte ved å gi dem bedre resultater og bedre opptredener på banen. Jeg kan forsikre dem om at vi gjør hva vi kan for å klare det.

Tar ingen skyld for skadene

Flere sentrale spillere er på skadelisten, men manageren mener ikke at det har noe med treningsregimet å gjøre.

– Man må holde seg godt trent i den moderne fotballen, og vi har ikke kjørt dem for hardt.

– Jobben som legges ned er bra. Jeg stoler på apparatet mitt, de fysiske trenerne og assistentene mine.

INGEN SELVKRITIKK: Jesse Lingard ble byttet inn mot AZ Alkmaar, men måtte av banen igjen etter noe som trolig var en hamstringskade. Han er en av syv spillere på skadelisten. Solskjær tar ingen kritikk for treningsmetodene som brukes.

– Om du hadde sett bak kulissene, eller stått i mine sko, ville du også sagt at ting går riktig vei. Skadesituasjonen vi er inne i nå er frustrerende, selvfølgelig, men det er en del av det å være fotballspiller.

Lest denne? (+) Statistikken Solskjær ikke vil ødelegge mot Newcastle