Seks skader – ingen suspensjoner

Her er oversikten over Uniteds nåværende skader og suspensjoner.

Her oppdaterer vi alt som har med skader og suspensjoner i United.

Se nederst for suspensjonene – og reglene rundt det.

Skader:

Oppdatert 18. mars

OBS: Returdatoene nedenfor er kun løse estimater og må derfor ikke tas bokstavelig.

Romelu Lukaku – Watford 30. mars?
Pådro seg en skade mot PSG, forverret den mot Arsenal, og mistet FA-cupoppgjøret mot Wolverhampton. Ble imidlertid tatt ut til Belgias landskamper i slutten av mars, og landslagstreneren mente det var en stor sjanse for at han kunne spille i dem. Vil i så fall også være klar til Watford-kampen 30. mars.

Anthony Martial – Watford 30. mars?
Pådro seg en liten kneskade mot Wolves 16. mars, og måtte trekke seg fra Frankrikes landslagstropp. Forhåpentligvis er smellen ikke alvorlig, slik at to ukers pause fra kamp gjør ham spilleklar igjen.

Luke Shaw – Watford 30. mars?
Trakk seg fra England-troppen på grunn av en skade – vi vet foreløpig ikke hvor alvorlig det er, men krysser fingrene for at det kun er for å ikke ta noen sjanser.

Alexis Sánchez – slutten av april?
Måtte ut med leddbåndskade i kneet mot Southampton. Returnerte søndag 17. april til Carrington. Solskjær sa fredag 16. april at han håpet å ha Sánchez klar igjen i perioden rundt Everton, City, Chelsea-kampene, som alle spilles i slutten av april.

Antonio Valencia – slutten av mars?
Ute i et par uker til, sa Solskjær før Palace-kampen. Det er snakk om nye problemer med leggen. Lokalavisa MEN skriver imidlertid at han er ute til slutten av mars, etter et nytt tilbakeslag på trening. Han ble imidlertid tatt ut til Ecuadors landskamper i slutten av mars, men det må mildt sagt sies å være usikkert om han spiller for United igjen siden han uansett forlater klubben i sommer.

Matteo Darmian – usikkert
Tilbake i trening, men Solskjær sa før Palace-kampen at italieneren neppe er klar helt ennå.

Suspensjoner:

Ingen suspensjoner for øyeblikket.

Suspensjonsregler (England):

5 gule kort innen ligarunde 19:
1 kamps karantene.

10 gule kort innen ligarunde 32:
2 kampers karantene.

15 gule kort i løpet av sesongen:
3 kampers karantene.

20 gule kort i løpet av sesongen: Innkalles til disiplinærkomiteen, som kan straffe spilleren slik den måtte finne det nødvendig.

OBS1: Fra 2018/19 er gule kort turneringsavhengig. Det vil si at gule kort påført i Liga- og FA-cupen ikke lenger regnes med i Premier League-totalen.

OBS2: Direkte rødt kort gir i de fleste tilfeller automatisk tre kampers utestengelse og får konsekvenser i alle hjemlige turneringer.

Her kan du alltid se hvor mange gule kort hver United-spiller har.