Disse er ute med skader

Siste oppdatering: 28. oktober


Skader:

Alex Telles – Everton?
Manglet plutselig helt i troppen mot Chelsea, og etter Leipzig-kampen kom forklaringen. Han har fått coronaviruset, men har ingen symptomer og er snart tilbake.

Eric Bailly – etter neste landslagspause
Ute mot PSG, og etter kampen sa Solskjær at ivorianeren er ute i tre-fire uker. Det er dermed ventet at Bailly er tilbake etter landslagspausen i november.

Jesse Lingard – Basaksehir?
Har vært ute med en ikke spesifisert skade en stund, men ryktes spilleklar igjen til etter Arsenal-kampen.

Phil Jones – desember
Vært skadet (kneskade) siden coronaoppstarten, og det var snakk om en retur til Europa League-spillet i august, men han ble igjen i Manchester for å fortsette opptreningen mens resten av laget reiste til Tyskland.

OBS: Eventuelle returdatoer er kun omtrentlige estimater.

Suspensjoner:

Anthony Martial. Fikk direkte rødt mot Tottenham og må dermed stå over kampene mot Newcastle, Chelsea og Arsenal i Premier League.

Suspensjonsregler (England):

5 gule kort innen ligarunde 19:
1 kamps karantene.

10 gule kort innen ligarunde 32:
2 kampers karantene.

15 gule kort i løpet av sesongen:
3 kampers karantene.

20 gule kort i løpet av sesongen: Innkalles til disiplinærkomiteen, som kan straffe spilleren slik den måtte finne det nødvendig.

OBS1: Fra 2018/19 er gule kort turneringsavhengig. Det vil si at gule kort påført i Liga- og FA-cupen ikke lenger regnes med i Premier League-totalen.

OBS2: Direkte rødt kort gir i de fleste tilfeller automatisk tre kampers utestengelse og får konsekvenser i alle hjemlige turneringer.

Her kan du alltid se hvor mange gule kort hver United-spiller har.