Disse er ute med skader

Siste oppdatering: 11. november


Skader:

Scott McTominay – usikkert 
Tråkket over i sluttminuttene mot Brighton. Han skal undersøkes mandag 11. november i Manchester. Solskjær kommenterte skaden i denne saken, hvor han spekulerte i om skotten kunne være ute i to-åtte uker.

Marcos Rojo – desember?
Trakk seg fra landslagstroppen til Argentina etter 3-1-seieren mot Brighton. MEN forventer å ha ham tilbake i desember.

Axel Tuanzebe – Sheffield United?
Måtte melde forfall på oppvarmingen mot Liverpool. Solskjær sier han håper og tror Tuanzebe er tilbake etter landslagspausen og at han dermed kan rekke Sheffield United-kampen 24. november.

Luke Shaw – Sheffield United?
Var nylig i Dubai for trening i varme, men ikke vært i aksjon siden august. Solskjær sier han håper og tror Shaw er tilbake etter neste landslagspause og at han dermed kan rekke Sheffield United-kampen 24. november.

Nemanja Matic – Sheffield United?
Dro til Dubai for å trene seg opp sammen med Luke Shaw og trenere fra klubben. Solskjær sier han håper og tror Matic er tilbake etter neste landslagspause og at han dermed kan rekke Sheffield United-kampen 24. november.

Paul Pogba – begynnelsen av desember
Sliter med foten, men tar snart av gipsen. Ventet tilbake i begynnelsen av desember, sa Solskjær før hjemmekampen mot Partizan.

Diogo Dalot – usikkert
Pådro seg en skade mot Newcastle, og var ikke med i Liverpool-troppen. La ut en Twitter-melding tirsdag 22. oktober som egentlig ikke ga oss så mange nye svar. Usikker returdato.

Timothy Fosu-Mensah – usikkert
Pådro seg en leddbåndsskade under låneoppholdet i Fulham forrige sesong, og ble operert for det i sommer. Det har blitt meldt at han er ute til «et godt stykke utover høsten», men han er tilbake på treningsfeltet.

Eric Bailly – desember?
Skadet seg i treningskampen mot Tottenham i juli, og ble operert i slutten av samme måned. Ole Gunnar Solskjær sa at han blir ute i fire-fem måneder, noe som vil betyr nærmere jul – noe Solskjær så bekreftet. Ifølge ESPN håper imidlertid Bailly å være tilbake igjen etter landslagspausen i november, men The Sun skrev sent i september at fremgangen går saktere enn forventet, og at Bailly neppe returnerer før 2020. MEN skriver at kamper for U23-laget kan forekomme snart, men at en retur til førstelaget ikke er forventet før desember.

OBS: Returdatoene er kun omtrentlige estimater.

Suspensjoner:

Ingen spillere er suspendert for øyeblikket

Suspensjonsregler (England):

5 gule kort innen ligarunde 19:
1 kamps karantene.

10 gule kort innen ligarunde 32:
2 kampers karantene.

15 gule kort i løpet av sesongen:
3 kampers karantene.

20 gule kort i løpet av sesongen: Innkalles til disiplinærkomiteen, som kan straffe spilleren slik den måtte finne det nødvendig.

OBS1: Fra 2018/19 er gule kort turneringsavhengig. Det vil si at gule kort påført i Liga- og FA-cupen ikke lenger regnes med i Premier League-totalen.

OBS2: Direkte rødt kort gir i de fleste tilfeller automatisk tre kampers utestengelse og får konsekvenser i alle hjemlige turneringer.

Her kan du alltid se hvor mange gule kort hver United-spiller har.