Disse er ute med skader

Siste oppdatering: 16. oktober


Skader:

Paul Pogba – usikkert
Pogba sliter med ankelen, og beskjeden før AZ-kampen var at Pogba trenger mer hvile og behandling. Didier Deschamps måtte droppe han fra landslagstroppen, og sa at midtbanespilleren blir ute i tre uker. Onsdag 16. oktober bekreftet Ole Gunnar Solskjær at Pogba er ute mot Liverpool.

David de Gea – usikkert
Måtte ut med skade i landskampen mot Sverige. Foreløpig vet vi ikke hvor alvorlig det er, men det er vel ikke helt utenkelig at Sergio Romero får seg noen kamper nå. Ole Gunnar Solskjær sa onsdag 16. oktober at han forventet at De Gea måtte stå over mot Liverpool.

Tahith Chong – usikkert
Få rapporter om denne skaden, men vi fant en nederlandsk notis om en Chong-skade som hindret ham i å spille landskamp denne landskampperioden, så vi avviser ikke muligheten for at det også kan hindre ham i å nå enkelte United-kamper. Les mer her.

Mason Greenwood – Liverpool?
Dagen etter Newcastle-kampen trakk han seg fra den engelske U21-landslagstroppen med en ryggskade. Det har ikke stått noe om alvorlighetsgraden i skaden, så det er lov å håpe at han er tilbake allerede mot Liverpool.

Aaron Wan-Bissaka – Liverpool?
Måtte stå over kampen mot Arsenal på grunn av sykdom, og ble ikke med til Nederland. Det er meldt at han sannsynligvis er tilbake mot Liverpool.

Luke Shaw – Liverpool?
Tilbake i trening før kampen mot Arsenal en måned etter at han pådro seg skade i hamstringen mot Crystal Palace. Ikke med til Nederland, og ble ikke klar til Newcastle. Det er meldt at han sannsynligvis er tilbake mot Liverpool.

Anthony Martial – Liverpool?
Erklært uaktuell av Solskjær før kampen mot Arsenal, og rakk ingen av kampene før landslagspausen etter sin strekk mot Crystal Palace. Det er meldt at han sannsynligvis er tilbake mot Liverpool.

Jesse Lingard – Liverpool?
Pådro seg en hamstring-skade mot AZ. Ikke alvorlig, ifølge Solskjær, men gikk glipp av kampen mot Newcastle.

Phil Jones – Liverpool?
Ute til etter landslagspausen, ifølge Solskjær.

Timothy Fosu-Mensah – usikkert
Pådro seg en leddbåndsskade under låneoppholdet i Fulham forrige sesong, og ble operert for det i sommer. Det har blitt meldt at han er ute til «et godt stykke utover høsten», men han er tilbake på treningsfeltet.

Eric Bailly – 2020?
Skadet seg i treningskampen mot Tottenham i juli, og ble operert i slutten av samme måned. Ole Gunnar Solskjær sa at han blir ute i fire-fem måneder, noe som vil betyr nærmere jul – noe Solskjær så bekreftet. Ifølge ESPN håper imidlertid Bailly å være tilbake igjen etter landslagspausen i november, men The Sun skrev sent i september at fremgangen går saktere enn forventet, og at Bailly neppe returnerer før 2020.

OBS: Returdatoene er kun omtrentlige estimater.

Suspensjoner:

Ingen for øyeblikket.

Suspensjonsregler (England):

5 gule kort innen ligarunde 19:
1 kamps karantene.

10 gule kort innen ligarunde 32:
2 kampers karantene.

15 gule kort i løpet av sesongen:
3 kampers karantene.

20 gule kort i løpet av sesongen: Innkalles til disiplinærkomiteen, som kan straffe spilleren slik den måtte finne det nødvendig.

OBS1: Fra 2018/19 er gule kort turneringsavhengig. Det vil si at gule kort påført i Liga- og FA-cupen ikke lenger regnes med i Premier League-totalen.

OBS2: Direkte rødt kort gir i de fleste tilfeller automatisk tre kampers utestengelse og får konsekvenser i alle hjemlige turneringer.

Her kan du alltid se hvor mange gule kort hver United-spiller har.