Disse er ute med skader

Siste oppdatering: 11. april


Skader:

Daniel James – Returkampen mot Granada?
Waliseren skadet seg i bortekampen mot Granada, og stod deretter over mot Tottenham. Hva slags skade eller hvor langvarig er ikke kjent.

Eric Bailly – returkampen mot Granada?
Ole Gunnar Solskjær kom etter seieren over Brighton med beskjeden om at den ivorianske midtstopperen har blitt smittet av coronaviruset i løpet av landslagspausen. Bailly satt på benken for Elfenbenskysten så sent som tirsdag 30. mars, og vil derfor kunne returnere til England tidligst 9. mars.

Anthony Martial – mai?
Fikk en smell i kneet i landskampen mot Kasakhstan, og de første rapportene gikk ut på at det var snakk om et fravær på en drøy uke for franskmannen. Før møtet med Brighton uttalte derimot Solskjær at sesongen potensielt kan være over for spissen, på grunn av et forstuet kne.

Phil Jones – Usikkert
Solskjær sa 27. november at Jones kanskje var tilbake rundt juletider, men i midten av desember sa han at Jones er tilbake i januar. Det skjedde ikke, og 2. mars gjentok United-manageren at det er umulig å si noe om når Jones er tilbake.

OBS: Eventuelle returdatoer er kun omtrentlige estimater.

Suspensjoner:

Med hvert sitt gule kort mot Granada, er både Luke Shaw, Scott McTominay og Harry Maguire suspendert i returmøtet den 15. april.

Suspensjonsregler (England):

5 gule kort innen ligarunde 19:
1 kamps karantene.

10 gule kort innen ligarunde 32:
2 kampers karantene.

15 gule kort i løpet av sesongen:
3 kampers karantene.

20 gule kort i løpet av sesongen: Innkalles til disiplinærkomiteen, som kan straffe spilleren slik den måtte finne det nødvendig.

OBS1: Fra 2018/19 er gule kort turneringsavhengig. Det vil si at gule kort påført i Liga- og FA-cupen ikke lenger regnes med i Premier League-totalen.

OBS2: Direkte rødt kort gir i de fleste tilfeller automatisk tre kampers utestengelse og får konsekvenser i alle hjemlige turneringer.

Her kan du alltid se hvor mange gule kort hver United-spiller har.