Disse er ute med skader

Siste oppdatering: 9. august


Skader:

Luke Shaw – tidlig september

Fikk en vridning i ankelen mot Southampton, og måtte ut. Mister Europa League-sluttspillet i august, men Ole Gunnar Solskjær sa tidlig i august at Shaw var forventet å være tilbake tidlig i september, før neste Premier League-sesong starter.

Axel Tuanzebe – ute til september

Måtte opereres i foten forbindelse med oppstarten av coronaviruset, og er ute til tidlig september. United håper han er klar igjen til ligastarten neste sesong. Det sa Ole Gunnar Solskjær tidlig i august.

Phil Jones – september

Jones har i likhet med Tuanzebe vært skadet (kneskade) siden coronaoppstarten, og det var snakk om en retur til Europa League-spillet i august. Søndag 9. august kom imidlertid flere rapporter om at Jones blir igjen i Manchester da resten av troppen reiser til Tyskland. Dette for å fortsette opptreningen der.

OBS: Eventuelle returdatoer er kun omtrentlige estimater.

Suspensjoner:

Ingen akkurat nå.

Suspensjonsregler (England):

5 gule kort innen ligarunde 19:
1 kamps karantene.

10 gule kort innen ligarunde 32:
2 kampers karantene.

15 gule kort i løpet av sesongen:
3 kampers karantene.

20 gule kort i løpet av sesongen: Innkalles til disiplinærkomiteen, som kan straffe spilleren slik den måtte finne det nødvendig.

OBS1: Fra 2018/19 er gule kort turneringsavhengig. Det vil si at gule kort påført i Liga- og FA-cupen ikke lenger regnes med i Premier League-totalen.

OBS2: Direkte rødt kort gir i de fleste tilfeller automatisk tre kampers utestengelse og får konsekvenser i alle hjemlige turneringer.

Her kan du alltid se hvor mange gule kort hver United-spiller har.