Disse er ute med skader

Her er oversikten over Uniteds nåværende skader og suspensjoner.

Her oppdaterer vi alt som har med skader og suspensjoner i United.

Se nederst for suspensjonene – og reglene rundt det.

Skader:

Oppdatert 3. mai

OBS: Returdatoene nedenfor er kun løse estimater og må derfor ikke tas bokstavelig.

Mason Greenwood – ikke med mot Huddersfield

Mange håpet å få se unggutten i aksjon mot Huddersfield til søndag, men Solskjær kunne fortelle på pressekonferansen at Greenwood mister søndagens kamp på grunn av skade. Han håpet likevel å ha spissen klar til sesongens siste kamp, mot Cardiff.

Sergio Romero – sto over trening

Det ble spekulert heftig i om David de Gea skulle bli vraket til fordel for Sergio Romero i sesongavslutningen. Fredag kunne Solskjær derimot fortelle at reservekeeperen ble skadet på torsdagens trening, og at han mister kampen til søndag.

Romelu Lukaku – ute resten av sesongen?

Torsdag kom rapportene om at Lukaku hadde pådratt seg en hamstringskade og at han mister de to siste kampene. Det ble ikke snakket om Lukaku sin skade på pressekonferansen, men Lukaku er heller ikke å se på bildene fra United sin trening onsdag, og er mest sannsynlig ute til Huddersfield-kampen.

Eric Bailly – ikke tilbake denne sesongen
Var tilbake mot Chelsea, men pådro seg en kneskade, og forlot stadion på krykker. Solskjær beroliget alle på pressekonferansen før Huddersfield-kampen med at skaden til Bailly ikke var så ille som fryktet. Han håpet at midtstopperen ville være klar allerede i sesongoppkjøringen.

Phil Jones – tilbake mot Huddersfield?
Byttet ut til pause mot Everton, og var ikke med mot City eller Chelsea. Var tilbake i trening 1. mai – så sjansene er kanskje gode.

Marcus Rashford – tilbake mot Huddersfield?
Ble byttet ut etter diverse smeller mot Chelsea, og slet blant annet med skulderen. Usikkert om det er noe som kan påvirke sesongavslutningen, men at han var tilbake i trening onsdag 1. mai er i alle fall et godt tegn. Solskjær ga ingen nærmere oppdatering på situasjonen til Rashford på pressekonferansen i forkant av Huddersfield-kampen.

Antonio Valencia – Huddersfield/Cardiff?
Valencia har vært ute av United-laget en stund, angivelig på grunn av en skade, men han spilte i landskamppausen for Ecuador. Solskjær har imidlertid gjentatt at Valencia ikke er klar. Onsdag 1. mai var han tilbake på United-trening – kanskje får han en siste kamp før han sannsynlegvis forlater klubben denne sommeren?

Suspensjoner:

Ingen for øyeblikket.

Suspensjonsregler (England):

5 gule kort innen ligarunde 19:
1 kamps karantene.

10 gule kort innen ligarunde 32:
2 kampers karantene.

15 gule kort i løpet av sesongen:
3 kampers karantene.

20 gule kort i løpet av sesongen: Innkalles til disiplinærkomiteen, som kan straffe spilleren slik den måtte finne det nødvendig.

OBS1: Fra 2018/19 er gule kort turneringsavhengig. Det vil si at gule kort påført i Liga- og FA-cupen ikke lenger regnes med i Premier League-totalen.

OBS2: Direkte rødt kort gir i de fleste tilfeller automatisk tre kampers utestengelse og får konsekvenser i alle hjemlige turneringer.

Her kan du alltid se hvor mange gule kort hver United-spiller har.