Disse er ute med skader

Siste oppdatering: 24. januar


Skader:

Marcus Rashford – usikkert
Måtte ut mot slutten mot Liverpool, og det var kneet som trøblet 23-åringen, ifølge Ole Gunnar Solskjær. Det blir en røntgenundersøkelse, og forhåpentligvis kommer den til å gi positive svar som ikke setter ham ut av spill i kampene fremover.

Phil Jones – januar
Solskjær sa 27. november at Jones kanskje var tilbake rundt juletider, men i midten av desember sa han at Jones er tilbake i januar.

Brandon Williams – usikkert
Har blitt karakterisert som uaktuell av Ole Gunnar Solskjær til de to siste kampene, men uten at det er gitt flere detaljer om skaden.

Marcos Rojo – januar
Gjorde comeback på reservelaget, men pådro seg en smell under opptreningen. Forventet tilbake i januar (Solskjær sa senest 16. desember at han håper Rojo er tilbake i januar), selv om han ikke spiller en rolle på førstelaget for tiden.

OBS: Eventuelle returdatoer er kun omtrentlige estimater.

Suspensjoner:

Ingen

Suspensjonsregler (England):

5 gule kort innen ligarunde 19:
1 kamps karantene.

10 gule kort innen ligarunde 32:
2 kampers karantene.

15 gule kort i løpet av sesongen:
3 kampers karantene.

20 gule kort i løpet av sesongen: Innkalles til disiplinærkomiteen, som kan straffe spilleren slik den måtte finne det nødvendig.

OBS1: Fra 2018/19 er gule kort turneringsavhengig. Det vil si at gule kort påført i Liga- og FA-cupen ikke lenger regnes med i Premier League-totalen.

OBS2: Direkte rødt kort gir i de fleste tilfeller automatisk tre kampers utestengelse og får konsekvenser i alle hjemlige turneringer.

Her kan du alltid se hvor mange gule kort hver United-spiller har.