Disse er ute med skader

Siste oppdatering: 7. mai


Skader:

Marcus Rashford – Crystal Palace?
Angriperen har pådratt seg en bronkitt, og er ikke med til bortekampen mot Brighton.

Eric Bailly – Crystal Palace?
Ivorianeren er usikker til Brighton-kampen etter å ha meldt om ryggsmerter fredag 6. mai.

Luke Shaw – mister sesongavslutningen?
Ralf Rangnick sa på pressekonferansen 8. april at Shaw blir borte i to-tre uker. Senere har det vist seg at spilleren måtte gjennomgå en operasjon med fjerning av boltene som ble satt inn i leggen etter skrekkskaden i 2015. 22. april sa Ralf Rangnick at han ikke så for seg at Shaw blir klar igjen for spill denne sesongen.

Jadon Sancho – usikkert
22-åringen sliter med betennelse i mandlene og har derfor stått over Uniteds tre siste kamper. I verste fall mister han også sesongavslutningen mot Crystal Palace.

Paul Pogba – mister trolig sesongavslutningen
Ble tatt av banen med leggskade allerede etter ti minutter i oppgjøret med Liverpool. Omfanget av skaden er såpass at Pogba mest sannsynlig har spilt sin siste kamp for United.

Suspensjoner:

Ingen

Suspensjonsregler (England):

5 gule kort innen ligarunde 19:
1 kamps karantene.

10 gule kort innen ligarunde 32:
2 kampers karantene.

15 gule kort i løpet av sesongen:
3 kampers karantene.

20 gule kort i løpet av sesongen: Innkalles til disiplinærkomiteen, som kan straffe spilleren slik den måtte finne det nødvendig.

OBS1: Fra 2018/19 er gule kort turneringsavhengig. Det vil si at gule kort påført i Liga- og FA-cupen ikke lenger regnes med i Premier League-totalen.

OBS2: Direkte rødt kort gir i de fleste tilfeller automatisk tre kampers utestengelse og får konsekvenser i alle hjemlige turneringer.

Her kan du alltid se hvor mange gule kort hver United-spiller har.