Disse er ute med skader

Siste oppdatering: 19. september


Skader:

Edinson Cavani – ligacupmøtet med West Ham?
Er ifølge Solskjær forhåpentligvis tilbake i trening mandagen etter ligakampen mot West Ham. Han kan være klar igjen til ligacupkampen mot samme motstander tre dager senere.

Amad Diallo – oktober
Den spennende ivorianeren pådro seg en muskelskade i låret kort tid før han skulle på lån til Feyenoord. Ifølge klubben blir han sannsynligvis ute i seks uker, så da ser vi ham ikke før eventuelt i oktober en gang.

Scott McTominay – West Ham?
Gjennomgikk operasjon i august, men var ifølge Solskjær tilbake i «full trening», tre dager før ligakampen mot West Ham. Lørdag ble det så meldt at han er med i troppen til West Ham-kampen.

Dean Henderson – Aston Villa?
Gikk glipp av Uniteds skotske treningsleir som følge av utmattelse etter coronasmitte. Er tilbake igjen, men skal gjennom noen kamper med U23-laget før han spiller for førstelaget igjen, sier Solskjær.

Alex Telles – West Ham?
Pådro seg en ankelskade på treningsleir. Er nå tilbake i «full trening», tre dager før ligakampen mot West Ham, ifølge Solskjær

Marcus Rashford – Liverpool?
Opereres for en vond skulder, med rekonvalesenstid på omtrent to måneder. Er tilbake i oktober og engelsk presse skriver at United håper å ha Rashford tilbake til rivaloppgjøret med Liverpool.

OBS: Eventuelle returdatoer er kun omtrentlige estimater.

Suspensjoner:

Aaron Wan-Bissaka – Suspendert i hjemmekampen mot Villarreal i Champions League, etter sitt røde kort mot Young Boys.

Suspensjonsregler (England):

5 gule kort innen ligarunde 19:
1 kamps karantene.

10 gule kort innen ligarunde 32:
2 kampers karantene.

15 gule kort i løpet av sesongen:
3 kampers karantene.

20 gule kort i løpet av sesongen: Innkalles til disiplinærkomiteen, som kan straffe spilleren slik den måtte finne det nødvendig.

OBS1: Fra 2018/19 er gule kort turneringsavhengig. Det vil si at gule kort påført i Liga- og FA-cupen ikke lenger regnes med i Premier League-totalen.

OBS2: Direkte rødt kort gir i de fleste tilfeller automatisk tre kampers utestengelse og får konsekvenser i alle hjemlige turneringer.

Her kan du alltid se hvor mange gule kort hver United-spiller har.