Disse er ute med skader

Siste oppdatering: 26. mai


Skader:

Harry Maguire – Europa League-finalen?
Mannen som aldri blir skadet ble skadet mot Aston Villa. Før sesongavslutningen mot Wolves uttalte Solskjær at Maguire sannsynligvis ikke blir klar i tide til Europa League-finalen 26. mai. Da dagen kom, så var Maguire plassert på benken.

Anthony Martial – Usikkert
Fikk en smell i kneet i landskampen mot Kasakhstan. Det ble spekulert i at han kunne komme igjen før sesongslutt, men det gjorde han ikke.

Phil Jones – Usikkert
Solskjær sa 27. november at Jones kanskje var tilbake rundt juletider, men i midten av desember sa han at Jones er tilbake i januar. Det skjedde ikke, og 2. mars gjentok United-manageren at det er umulig å si noe om når Jones er tilbake. Det ble spekulert i at han ville starte sesongavslutningen mot Wolves, men da lagoppstillingen kom så stod ikke Jones’ navn der, og vi går ut fra at han ikke akkurat ble spart til Europa League-finalen.

OBS: Eventuelle returdatoer er kun omtrentlige estimater.

Suspensjoner:

(Ingen suspensjoner)

Suspensjonsregler (England):

5 gule kort innen ligarunde 19:
1 kamps karantene.

10 gule kort innen ligarunde 32:
2 kampers karantene.

15 gule kort i løpet av sesongen:
3 kampers karantene.

20 gule kort i løpet av sesongen: Innkalles til disiplinærkomiteen, som kan straffe spilleren slik den måtte finne det nødvendig.

OBS1: Fra 2018/19 er gule kort turneringsavhengig. Det vil si at gule kort påført i Liga- og FA-cupen ikke lenger regnes med i Premier League-totalen.

OBS2: Direkte rødt kort gir i de fleste tilfeller automatisk tre kampers utestengelse og får konsekvenser i alle hjemlige turneringer.

Her kan du alltid se hvor mange gule kort hver United-spiller har.