Disse er ute med skader

Her er oversikten over Uniteds nåværende skader og suspensjoner.

Her oppdaterer vi alt som har med skader og suspensjoner i United.

Se nederst for suspensjonene – og reglene rundt det.

Skader:

Oppdatert 13. august

OBS: Returdatoene nedenfor er kun løse estimater og må derfor ikke tas bokstavelig.

Eric Bailly – juletider

Skadet seg i treningskampen mot Tottenham i juli, og ble operert i slutten av samme måned. Ole Gunnar Solskjær har sagt at han er ute i fire-fem måneder, noe som vil betyr nærmere jul – og Solskjær nevnte at United håpet å ha Bailly tilbake igjen ved juletider.

Alexis Sánchez – slutten av august/september?

Returnerte tilbake i trening igjen senere enn de andre i sommer fordi han var opptatt med Copa America – en turnering han også avsluttet med skade i. Er derfor cirka fire uker bak de andre i opptreningsfasen. Spilte dog en treningskamp bak lukkede dører mot Blackburn U23 4. august, men var ikke med i toppen mot Chelsea. Spørsmålet er om han blir aktuell til de neste ligakampene, eller om han i stedet får trene seg opp i ro og fred med tanke på et mulig comeback i september.

Timothy Fosu-Mensah – senhøsten?

Pådro seg en leddbåndsskade under låneoppholdet i Fulham forrige sesong, og ble operert for det i sommer. Var i juli godt i gang med opptreningsarbeidet, men det har foreløpig ikke vært andre oppdateringer enn at han er ute til «et godt stykke utover høsten»

Suspensjoner:

Ingen for øyeblikket.

Suspensjonsregler (England):

5 gule kort innen ligarunde 19:
1 kamps karantene.

10 gule kort innen ligarunde 32:
2 kampers karantene.

15 gule kort i løpet av sesongen:
3 kampers karantene.

20 gule kort i løpet av sesongen: Innkalles til disiplinærkomiteen, som kan straffe spilleren slik den måtte finne det nødvendig.

OBS1: Fra 2018/19 er gule kort turneringsavhengig. Det vil si at gule kort påført i Liga- og FA-cupen ikke lenger regnes med i Premier League-totalen.

OBS2: Direkte rødt kort gir i de fleste tilfeller automatisk tre kampers utestengelse og får konsekvenser i alle hjemlige turneringer.

Her kan du alltid se hvor mange gule kort hver United-spiller har.