Disse er ute med skader

Siste oppdatering: 8. februar


Skader:

Marcus Rashford – mars?
Fikk en smell i ryggen mot Wolverhampton onsdag 15. januar, og før kampen mot Liverpool 19. januar bekreftet Ole Gunnar Solskjær at det er lite trolig at Rashford er tilbake før vinterpausen tidlig i februar. Etter kampen sa han at Rashford sannsynligvis trenger seks uker før han kan begynne å trene igjen, og så den tiden tar å bli kampklar etter det. Den troverdige journalisten Henry Winter sa samme dag at Rashford kunne miste to-tre måneder.

Paul Pogba – slutten av februar/mars
Operert 7. januar. Etter Wolves-kampen 1. februar sa Ole Gunnar Solskjær at han ikke er klar til å være med på treningsleiren i Marbelle 10. februar. Det betyr at han tidligst er tilbake i full trening igjen i andre halvdel av februar, og derfra trenger han selvsagt litt tid før han kan bli kampklar igjen også.

Scott McTominay – slutten av februar/mars?
Haltet i januar rundt på krykker etter å ha røket leddbånd. Kunne gå fritt igjen i slutten av januar. Fikk beskjed om at han ikke skulle være med til Marbella på treningsleir, men etter god progresjon gjorde Solskjær og trenerteamet om på avgjørelsen. Kanskje kommer han tilbake tidligere enn antatt.

Axel Tuanzebe – slutten av februar

Haltet etter å ha blitt byttet ut mot Colchester i desember, og fikk et tilbakeslag. Solskjær sa 24. januar at Tuanzebe først er tilbake på treningsfeltet når United-spillerne samles etter vinterpausen. Men, som med Scott McTominay fikk Tuanzebe likevel tommel opp for treningsleir. Også han kan komme tilbake tidligere enn ventet.

Timothy Fosu-Mensah – februar?
Gjorde comeback uten smerter for U23-laget fredag 10. januar. Vært ute med en leddbåndsskade siden forrige sesong, og ble operert i sommer.

OBS: Returdatoene er kun omtrentlige estimater.

Suspensjoner:

Ingen akkurat nå.

Suspensjonsregler (England):

5 gule kort innen ligarunde 19:
1 kamps karantene.

10 gule kort innen ligarunde 32:
2 kampers karantene.

15 gule kort i løpet av sesongen:
3 kampers karantene.

20 gule kort i løpet av sesongen: Innkalles til disiplinærkomiteen, som kan straffe spilleren slik den måtte finne det nødvendig.

OBS1: Fra 2018/19 er gule kort turneringsavhengig. Det vil si at gule kort påført i Liga- og FA-cupen ikke lenger regnes med i Premier League-totalen.

OBS2: Direkte rødt kort gir i de fleste tilfeller automatisk tre kampers utestengelse og får konsekvenser i alle hjemlige turneringer.

Her kan du alltid se hvor mange gule kort hver United-spiller har.