– Hodet mitt er i VM

Fred bekrefter imidlertid forhandlinger med Manchester United.

Shakhtar Donetsks brasilianske midtbanemann fortalte på en pressekonferanse i Rio de Janeiro torsdag at hans representanter har kommet langt i sine samtaler med Manchester United.

Videre bekreftet Fred at samtalene kom i gang like i kjølvannet av at en planlagt overgang til City brøt sammen i januarvinduet.

Les også:
(+) – Alle angripende lag ville ønske seg Fred |
Fra dopingdom til Old Trafford?

Ifølge MEN skal City den gang ha tilbudt Shakhtar en overgangssum på €50 millioner, €10 millioner lavere enn beløpet som er fastsatt i spillerens utkjøpsklausul. Dermed ble det heller ingen overgang.

– Like etterpå opprettet United kontakt med Shakhtar og mine agenter, og om jeg ikke tar helt feil, er interessen fra klubben i dag veldig sterk, sa Fred på pressekonferansen.

Like fullt helte han kaldt vann i blodet på alle som håper på en snarlig avklaring. Det gjorde han ved å antyde at det kanskje ikke skjer noe før etter sommerens VM-sluttspill:

– Hodet mitt er i VM. Agentene mine tar seg av alt, mens jeg gjør mitt ute på banen. De finner ut av hva som vil være best for meg. Men hvem vet, etter VM vil jeg selv kunne velge det jeg mener er til mitt eget beste.

Medisinsk sjekk i neste uke?

Ifølge Manchester Evening News skal Freds representanter ha fløyet til Manchester i denne uken for å fortsette forhandlingene med United, som altså ser ut til å ligge godt an til å sikre seg 25-åringen.

Hvorvidt det skjer et avgjørende gjennombrudd i forhandlingene innen Fred og det brasilianske landslaget ankommer England for vennskapskamp mot Kroatia i neste uke, det vet vi ikke. I så fall blir det kanskje muligheter til å få den obligatoriske legesjekken gjennomført på Carrington før brasilianerne flyr videre på sin vei til Russland.