Historisk god rekke av Solskjærs United

Anført av et fantastisk angrepsspill er Ole Gunnar Solskjær inne i sin beste periode som United-manager.

Solskjær fikk en pangstart som United-manager med elleve strake kamper uten tap, men formen som United nå viser overgår galant den glitrende starten han hadde i sjefsstolen på Old Trafford.

Med seieren mot Bournemouth tok også Solskjærs United tre uhyre viktige poeng i jakten på en Champions League-plass neste sesong.

De fem scoringene mot Eddie Howes mannskap var første gang United scoret fem mål i en Premier League-kamp siden Solskjærs debut i managerstolen mot Cardiff på tampen av 2018.

José Mourinho hadde en rekke på hele 17 ubeseirede kamper som Manchester United-manager fra 6. november 2016 til 26 januar 2017.

I den perioden vant United 12 kamper og 5 endte uavgjort med en målforskjell på 36-10. Imponerende, men det United nå viser er enda bedre.

KANONKAMP: Mason Greenwood var igjen strålende for United og scoret to mot Bournemouth.

Solskjær trenger å unngå tap mot Aston Villa for å tangere Mourinhos rekke med 17 kamper på rad uten tap, men Solskjærs United har allerede vunnet 12 av de 16 siste kampene og målforskjellen er på imponerende 43-6.

– Jeg synes vi spilte strålende offensiv fotball. Det var bare synd ikke fansen kunne se dette. Om fansen hadde vært her kunne de løftet laget enda mer, sier Solskjær til MUTV etter kampen.

– Fikk aldri panikk

Mot Bournemouth fikk Solskjær se United slå tilbake etter å ha havnet under, men selv om forsvarsspillet til tider var rufsete var angrepsspillet igjen av høy klasse.

Mason Greenwood scoret sitt 8. Premier Legue-mål på bare hans 7. kamp fra start i ligaen. Det gir ham like mange ligamål som Liverpools Roberto Firmino som har startet 30 kamper!

NOK EN SCORING: Bruno Fernandes fornekter seg ikke. Mot Bournemouth ble det både scoring og målgivende på portugiseren.

I tillegg noterte Marcus Rashford og Anthony Martials seg begge for sin 20. scoring denne sesongen og begge to står nå med 15 mål i ligaen.

Bruno Fernandes avrundet scoringsshowet med et utsøkt frispark til 5-2.

– Det var aldri snakk om å få panikk da vi kom under. Jeg synes det var veldig spennende å se de tre fremme, men de får også gode baller bakfra. Mason ga oss noen viktige mål med sine fantastiske avslutninger. Og Anthonys scoring…For et mål, sier Solskjær.

Det eneste litte skåret i gleden var at Victor Lindelöf måtte ut i pausen etter å ha fått en smell i ryggen. Svensken ble erstattet av Eric Bailly.