Har holdt nullen sju ganger på ti kamper

DE UTLÅNTE: Sam Johnstone imponerer, mens Devonte Redmond fikk en sjelden start.

Det er liten tvil om at Sam Johnstone imponerer i Aston Villa.

Johnstone – som er ventet å bli en Premier League-keeper, gjør i alle fall sitt i Aston Villas jakt på Premier League-opprykk.

Onsdag kveld spilte Villa bortekamp mot Johnstones gamleklubb Preston North End (der Johnstones far også spilte, for øvrig) og Villa vant 2-0, og er nå oppe på femteplass og play-off-posisjon.

Det er den sjuende gangen på de siste ti ligakampene at Johnstone har holdt buret rent. Dette var ikke Johnstones travleste kveld, men han blir belønnet med en sjuer av lokalavisa Birmingham Mail, og han skal ha vært trygg de gangene det var behov for det.

JOHNSTONES MANAGER: Ex-red Steve Bruce.

Sjelden Redmond-start

Tirsdag kveld spilte Devonte Redmond for en gangs skyld for Scunthorpe, riktig nok i lavstatusturneringen EFL Trophy mot Doncaster Rovers (som har Darren Ferguson som manager).

Redmond har spilt lite for Scunthorpe, og var nylig tilbake i United for å spille en reservekamp.

I denne kampen fikk han kampkarakteren 6 av Scunthorpe Telegraph, som skriver at Redmond «alltid gjorde seg tilgjengelig på midtbanen, og jobbet hardt nok, men hadde ikke den innflytelsen på kampen han ville ønsket».

De skriver i tillegg at han må gjøre mer fremover om han skal vinne en plass i manager Graham Alexanders førsteellever, men at han kan få muligheten i nåværende skadesituasjon.

Redmond spilte hele kampen, som endte 1-1. I denne turneringen betyr det straffekonkurranse, og der vant Doncaster selv om Redmond scoret på sin straffe. Scunthorpe avanserte likevel fra sin EFL Trophy-gruppe.

SPILTE HELE KAMPEN: Devonte Redmond.