KLAR TALE: Sir Jim Ratcliffe.

Ratcliffe med regelendring - krever stedlig tilstedeværelse fra 1. juni

Sir Jim Ratcliffe med klar tale til de ansatte i klubben. 

Publisert Sist oppdatert

«Jobb fra kontoret eller se dere om etter andre jobber» 

Det er den klare meldingen fra Sir Jim Ratcliffe til de ansatte i klubben.

Den nye United-eieren ser nemlig etter måter å effektivisere arbeidet som blir gjort i klubben på. Ifølge flere britiske medier, blant andre Manchester Evening News og Daily Mail, vil det innebære å få folk ut av hjemmene sine og inn på kontoret.

VIL ØKE EFFEKTIVITETEN: Ratcliffe vil ha slutt på hjemmekontor blant de ansatte.

Ratcliffe har et tydelig mål om å gjøre klubben til en toppklubb på alle områder. 71-åringen mener at hjemmekontor ikke er veien å gå. Han vil nå kreve at de ansatte møter opp på Old Trafford for å jobbe eller ser seg om etter andre jobber. 

Etter Covid-19-pandemien ble det mer vanlig for ansatte i klubben å jobbe hjemmefra. Det skal det altså være slutt på nå. 

Fra 1. juni skal United-ansatte være å finne på kontoret, det kommer frem av en e-post sendt til de ansatte og som har blitt gjengitt av Adam Crafton i The Athletic

I meldingen sendt til alle de ansatte skriver INEOS at grepet er en del av planen for å se på alle aspekter i klubben.

Videre heter det følgende:

«En del av dette er å se på hvordan vi jobber – hvordan vi skaper et miljø med høy ytelse der alle kan være på sitt beste, og jobber sammen mot vårt felles mål om fotballsuksess.

Nøkkelen til å nå dette målet er tilknytning og samarbeid. Alle kommer sammen som et kollektiv for å dele ferdigheter, kunnskap og ideer, bygge på det beste av det vi allerede gjør og se på hvor vi trenger å endre og innovere.

Vi tror denne forbindelsen og samarbeidet oppnås best når alle jobber sammen i tett nærhet. Selv om hybridarbeid har noen fordeler, kan det ikke erstatte verdien av at folk er fysisk sammen.

Med dette i tankene vil vi be alle kolleger som for tiden har hybridarbeidsordninger om å returnere til kontoret permanent»

Powered by Labrador CMS