Spøkte om Tuchel-samtale

Publisert Sist oppdatert

Thomas Tuchel er blant navnene som hyppigst blir koblet til Manchester United om dagen dersom Erik ten Hag må gå i sommer, noe Rio Ferdinand naturligvis også har fått med seg.

Før onsdagens Champions League-semifinale mellom Real Madrid og Bayern München var stemningen god mellom de to, da de vekslet noen ord i bakgrunnen av TNT Sports' sending.

Se klippet her:

Den lystige samtalen har fått flere til å sperre opp øynene, og på spørsmål fra programleder Laura Woods om hva de to faktisk snakket om, svarer Ferdinand:

– Jeg sa lykke til til ham. Han er så rolig, en så rolig karakter. Du kunne aldri visst at dette var en semifinale og hans siste mulighet til å vinne et trofé (med Bayern).

– Og hva med Manchester United-jobben? spør kollega Steve McManaman.

– Det var siste delen av praten ... «hvor skal du?», sier Ferdinand og ler.

Tuchel er nemlig ferdig i Bayern etter sesongen, og flere medier har meldt at han vil være interessert i United-jobben dersom den blir ledig.

Selv sa tyskeren følgende på pressekonferansen før semifinalen da han fikk spørsmål om han kunne tenke seg å returnere til England og Premier League:

- Jeg vil helst ikke svare, men det er ingen hemmelighet at jeg elsket det i Chelsea, jeg elsket det i England og jeg elsket det i Premier League. Det var en veldig, veldig spesiell tid og jeg husker det veldig godt.

Powered by Labrador CMS