– Han må bli vant til å bli sparket ned

Ryan Giggs har igjen snakket om Uniteds nysignering, Daniel James.

Som landslagssjef for Wales og tidligere United-spiller er det naturlig at det blir mye Daniel James-fokus når Ryan Giggs snakker med pressen om dagen.

I forkant av morgendagens EM-kvalifiseringskamp mot Ungarn har Giggs gjort et intervju med Sky Sports. Der skryter han av James sin innstilling kort tid etter at han mistet faren sin.

– Han har vært bra under vanskelige omstendigheter. Han er en fin gutt, med en god karakter. Han er veldig profesjonell, sier Giggs.

Uniteds ferskeste signering var ikke veldig toneangivende på lørdag, mot et Kroatia-lag som passet godt på han.

– Det å bli tatt ut på den måten og til og med bli sparket ned, er noe han må bli vant til framover. Som en kantspiller vet du at forsvarsspillerne vil prøve å stoppe deg – lovlig eller ulovlig.

LES OGSÅ: Vår vurdering av James mot Kroatia

– Gjennom Dan (Daniel James) sin korte karriere har han stått ovenfor det allerede, og det er opp til han å finne på måter å løse det på, fortsetter Wales-sjefen.

NYSIGNERING: Daniel James ble Ole Gunnar Solskjær sin første signering som United-sjef.

Som tidligere kantspiller selv, har nok Giggs kommet med flere råd til den kommende United-vingen.

– Det er som kattens lek med musen mot den forsvareren du er opp mot. Sånn var det alltid for min del. Man må se på hvem som er motstanderen din, og bruke styrkene dine, mener Giggs.

– Dan er så rask som du får det, og det er det motstanderen er redde for. Hvis de da faller av noen meter, så må han finne andre måter å komme seg forbi på.

Det er forventet at James nok en gang er i startoppstillingen til Giggs til morgendagens oppgjør. Selv var også landslagssjefen fornøyd med det han så fra 21-åringen mot Kroatia.

– Det er enda tidlig i karrieren hans, men jeg synes han har vært briljant så langt. Jeg synes han var fantastisk her om dagen under vanskelige omstendigheter, og han vil bare fortsette å forbedre seg. Jeg er veldig fornøyd med han, avslutter Ryan Giggs.