IKKE PÅ SKINNER: Dortmund-oppholdet har så langt vært tungt for Adnan Januzaj

Fortsatt benkeplass for Januzaj

DE UTLÅNTE Adnan Januzaj og Tyler Blackett var begge i sine respektive klubbers kamptropper onsdag kveld.

Ingen av de to har fått særlig mye spilletid i høst, og spilletid ble det heller lite av også denne gang.

Borussia Dortmund 7-1 Paderborn

Som resultatet tilsier ble det fest i Dortmund da hjemmelaget tok imot Stefan Effenbergs Paderborn i den tyske cupen. 2. divisjonslaget ble ingen match for ex-Red Shinji Kagawa & co., som heller ikke ved denne anledningen gang fant det bryet verdt å innlemme Adnan Januzaj i startelleveren.
United-yndlingen ble først sendt utpå etter vel en time, idet det sto 5-1 på lystavlen. Han gjorde en bra figur i den knappe halvtimen han fikk spille, selv om han etter rapportene å dømme kanskje stresset vel mye ved enkelte anledninger.
Januzaj involverte seg veldig bra da han tre minutter før full tid var tredje sist på ballen da Borussia økte til 6-1. Med en strålende pasning ga han lagkamerat Henrikh Mkhitaryan et hav å boltre seg på før den avgjørende stikkeren til målscorer Lukasz Piszczek. To minutter senere skulle det altså bli enda en scoring på hjemmelaget, som dermed scoret syv for andre gang i høst. Forrige gang gikk det ut over Odd Grenland.

Hearts 1-2 Celtic

Motherwell v Celtic - Ladbrokes Scottish Premiership
TYLER BLACKETT

Mens Tyler Blacketts moderklubb røk ut av den engelske ligacupen, benyttet hans midlertidige arbeidsgiver, Celtic, onsdagskvelden til å avansere til semifinalen i den skotske utgaven av samme turnering.
Selv ble den innleide United-forsvareren sittende på benken gjennom samfulle 90 minutter, og derfra fikk han i ro og mak se sine grønne og hvite lagkamerater avgjøre kampen med to scoringer i 2. omgang. At «Kniksens» gamle klubb reduserte på overtid, fikk dermed bare kosmetisk betydning.
Kanskje noe urovekkende for Blackett: Dette var tredje kamp på rad han har blitt sittende ubenyttet på «Hoops»-benken. Siden han den 29. august tok turen til nord for grenseskillet, har den 21 år gamle Manchester-gutten spilt fire kamper fra start, mens han har kommet inn fra benken ved to anledninger.