Forfall fra Zaha

Wilfried Zaha har måttet trekke seg fra Englands U21-tropp som møter Wales på mandag.

Englands U21-lag skal spille turnering i Frankrike i neste uke, men først venter den siste av EM-kvalifiseringskampene, nemlig bortekampen mot Wales, på Liberty Stadium i Cardiff.

Zaha er, sammen med Tom Ince, Danny Iggs og Jesse Lingard, for gamle til å delta i turneringen i Frankrike, men de var likevel tatt ut i troppen for mandagens kamp.

Spillerne møtte i dag på St. George’s Park for første dag av landslagssamlingen, men Zaha dukket aldri opp. 21-åringen har hatt en liten skade den siste tiden, og i siste liten ble det tatt en avgjørelse om at det er bedre for han å bli hjemme.

– Wilf har gått med en liten skade, og vi bestemte oss for at det trolig er best å ikke ta noen sjanser. Vi ville uansett bare hatt fire dager med han, mens de andre er med her i to uker, sa hovedtrener Gareth Southgate.

Sam Johnstone var også i 25-mannstroppen til Southgate, men etter å først ha møtt opp på St. George’s Park på torsdag, ble han sendt hjem til Manchester igjen. Keeperen har en liten skade som han pådro seg da han var utlånt til Doncaster.