– Er desperat etter å avslutte sesongen i United – har bedt Shanghai Shenhua om å få bli

Odion Ighalo skal ha tatt kontakt med Shanghai Shenhua i håp om å få forlenget låneavtalen med United.

Det har vært en del ulike slags rapporter om Odion Ighalo denne uka, og det er kanskje ikke så overraskande at det har blitt en del Ighalo-oppslag siden han er inne i sin siste uke som Manchester United-spiller – om ikke lånet blir forlenget.

Mandag ble det meldt fra flere at Shanghai Shenhua ikke var til å rikke i forhandlingene – men samtidig ble det også gjort klart at United ikke hadde gitt opp. Solskjær bekreftet også dette tirsdag.

– Det har vært en drøm for ham og forhåpentligvis kan han fullføre det han startet, aller helst med et trofé. I øyeblikket foreligger det ikke noen enighet. Vi må bare vente og se, uttalte United-manageren.

I onsdagens ryktesak omtalte vi Ighalo-agent Ladi Salamis optimiske uttalelser om en løsning, og ifølge Manchester Evening News skal Ighalo ha henvendt seg personlig til Shanghai Shenhua for å få dem til å gå med på en avtale.

LIKER SEG I UNITED: Odion Ighalo.

– Ighalo er desperat etter å avslutte sesongen i klubben, skriver avisa, som forteller at han har spurt Shanghai Shenhua om de kan la ham fullføre sesongen i United før han drar tilbake til Kina.

– Den tidligere Watford-spissen er klar over at muligheten til å representere klubben som betyr så mye for ham sannsynligvis er en mulighet han bare får én gang i livet.

Blant folkene rundt nigerianeren vokser angivelig nå troen på at det kan bli oppnådd enighet før lånekontrakten går ut søndag, etter samtalene skal ha vært langt mer positive enn tidligere. De håper at hans personlige henvendelse kan gjøre utslaget.

Shanghai Shenhua vil helst selge Ighalo permanent om de skal la 30-åringen bli i United, men United skal ha gitt klar beskjed om at de ikke er interesserte i det – Solskjær ønsker derimot å forlenge den nåværende låneavtalen.

IGHALO: Forhåpentligvis får vi se han juble for United-mål igjen.