– Får £75 millioner for fire år i Kina

Odion Ighalos låneopphold i United er inne i sin siste uke – om det ikke blir et gjennombrudd innen søndag.

Tre kamper fra start.

Fire mål på de tre kampene.

Pluss fem kamper som innbytter i tillegg.

Odion Ighalo har storkost seg i Manchester United, og kan nok etter hvert se tilbake på sin tid i favorittklubben med stolthet, men nå ser det også ut til at avskjeden kan komme snart.

DETTE KAN HA VÆRT HANS SISTE UNITED-KAMP: Ighalo feirer mål fremfor elleville LASK-plastseter.

Tyrone Marshall i Manchester Evening News, og de tidligere Manchester Evening News-journalistene Rob Dawson og James Robson (som nå skriver for henholdsvis ESPN og Evening Standard) har alle blitt informert om at Ighalo-lånet ikke ser ut til å bli forlenget.

Lånekontrakten varer i utgangspunktet ut denne måneden, men United skal ha hatt håp om å forlenge låneoppholdet slik at han kan fullføre sesongen i United.

Det meldes nå at det er stillstand i forhandlingene med Shanghai Shenhua, som ønsker å ha Ighalo med når sesongen i Kina starter igjen, og som ikke skal ha vært til å rikke i forhandlingene. Om det ikke blir et gjennombrudd innen søndag, så vil 30-åringen være forventet å dra til Shanghai igjen neste uke.

The Times’ United-journalist, Paul Hirst, skriver at den kinesiske klubben vil tilby Ighalo en ny fireårskontrakt verdt totalt 75 millioner pund. Det betyr en ukelønn på 400.000 – et hopp fra de 300.000 han har hatt til nå.

Kinesiske myndigheter håper at den kinesiske superligaen vil kunne starte sent i juni, eller tidlig juli, og Shanghai Shenhua ønsker å ha ham tilbake i god tid før det.

FEIRER SEIER I DERBYET: Hvis vi ikke får flere minner med Odion Ighalo i United-drakta, så er kanskje dette noe av det vi vil huske best: en jublende glad spiller som feirer seier mot Manchester City.

Ighalo selv ønsker å bli i klubben, og United ønsker å få inn en spiss i det neste overgangsvinduet, men Solskjær sies å være avslappet når det gjelder Ighalo-situasjonen, og det hjelper selvsagt at Rashford er på god vei tilbake fra skade.

Ifølge Evening Standard er det kun forlengelse av lånet som har blitt diskutert, og ikke en eventuell permanent avtale.

BBCs Simon Stone skriver mandag kveld at United-kilder har fortalt ham at det er 50-50 eller også mindre sjanse for å å få beholde Ighalo – selv om klubben fortsatt forsøker.