– Vi er i dialog, men ingenting er avklart

Ole Gunnar Solskjær har ikke gitt opp håpet om å beholde Odion Ighalo ut sesongen.

Odion Ighalo skulle i utgangspunktet spille for United ut den inneværende sesongen.

LES OGSÅ: Ighalos klubb vil hente ham tilbake

Dersom Manchester United hadde spilt seg frem til finalen i Europa League, ville sesongen blitt avsluttet for Uniteds del etter den kampen som skulle blitt spilt i polske Gdansk, onsdag 27. mai.

I utgangspunktet er avtalen er klar

Leieavtalen mellom Manchester United og Ighalos kinesiske klubb Shanghai hadde derfor en varighet ut mai, men etter at COVID-19 har utsatt fotballen har avtalen skapt hodebry for alle involverte parter.

HASTVERK: Manchester United har ikke tiden på sin side om klubben skal få på plass en avtale med Shanghai som vil gjøre Odion Ighalo til United-spiller ut sesongen. Avtalen mellom Shanghai og United går ut 31. mai.

Shanghai vil gjerne ha Ighalo tilbake før den kinesiske sesongen tar til igjen, mens United svært gjerne vil beholde spissen som imponerte før coronaviruset satte en stopper for all fotball.

– Låneavtalen gikk frem til slutten av mai så i utgangspunktet er det åpenbart at han skulle reist tilbake. Vi er i dialog. Klubben hans har vært strålende med oss og vist velvilje som lot ham spille for klubben han drømte om, sier Solskjær til Manutd.com.

– Vi håper han kan fullføre det han startet

Ighalo har notert seg for fire mål på åtte kamper der hele fem av dem kom som innbytter.

Solskjær legger ikke skjul på at han svært gjerne vil beholde angriperen selv om Marcus Rashford trolig er tilbake når sesongen starter trolig igjen om knappe tre uker.

POPULÆR: Odion Ighalo har vært en populær medspiller i Manchester United. Her gratuleres han av Luke Shaw, Andreas Pereira, Scott McTominay og Jesse Lingard etter en av scoringene mot Derby i FA-cupen.

– Det har vært en drøm for ham og forhåpentligvis kan han fullføre det han startet, aller helst med et trofé. I øyeblikket foreligger det ikke noen enighet. Vi må bare vente å se, sier Solskjær. 

Troféene Solskjær sikter til kan komme i enten FA-cupen eller Europa League.

I begge turneringene har nigerianeren scoret to mål og vært en viktig bidragsyter for United.

Men United jakter også en plassering blant de fire beste lagene i Premier League, noe som garantert vil gi Champions League-plass neste sesong, ilikhet med en eventuell finaletriumf i Europa League.