– Du vet hva han skal gjøre, men du klarer ikke å stoppe ham

Mer ros fra landslagssjef Ryan Giggs.

Det er ingen tvil om at Ryan Giggs er stor fan av Daniel James.

Giggs har gitt ham tillit for Wales, og skal også ha varmt anbefalt James til Solskjær.

– Vi vet hva han er i stand til og de siste ni månedene har han bare blitt bedre og bedre. Han er i den rette klubben for ham og Ole vil passe på ham og utvikle ham. Jeg er veldig glad på Daniels vegne, sa Giggs nylig.

Mandag ble James matchvinner for Wales mot Hviterussland, og ikke overraskende ble målscoreren igjen et tema etter kampen.

Egentlig var Giggs usikker på om James skulle spille i det hele tatt.

– Det var vanskelig med Dan om jeg skulle hvile ham eller ikke, men han ønsket å spille. Når en er i så god form som dette, så ønsker spillere bare å fortsette å spille og å score, siteres Giggs på.

– Hver gang han får ballen så venter fansen på at han skal gjøre noe. Da jeg så «DJ» tidlig, som med alle unge kantspillere, så så jeg et forbedringspotensiale med sluttproduktet, og å score flere mål, og han gjør det [nå]. Å gjøre det han har gjort på starten av sesongen er utrolig. Det neste steget er å gjøre det jevnlig, han må fortsette slik, men jeg har ingen tvil om at det vil skje fordi han ønsker å være den beste, han har en bra personlighet og trener godt.

Mandagens mål mot Hviterussland minnet en hel del om målet James nylig scoret mot Southampton. Utenom målet, så slet også Hviterussland veldig med å håndtere James’ tempo.

– Han er en av de spillerne der du vet hva han kommer til å gjøre, men du klarer ikke å stoppe ham.