– Han har bare blitt bedre og bedre

– Vi vet hva Daniel er i stand til og målene har gitt ham selvtilliten som betyr alt, sier Wales-manager Ryan Giggs.

Daniel James har overrasket de fleste med sin solide sesongstart i United-trøyen. Tre mål på de fire første kampene har gjort det unge hurtigtoget til Uniteds toppscorer så langt denne sesongen.

– Selvtilliten betyr alt

Wales-manager Ryan Giggs er imidlertid ikke forundret over den positive starten til James.

– Jeg har ikke blitt overrasket. Han hadde en god oppkjøring og har spilt nesten samtlige kamper. Når du scorer gir det deg et løft. Det spiller ingen rolle hvem du er, selvtillit betyr alt, forklarte Giggs på torsdagens pressekonferanse.

STJERNETREFF: Juan Mata iler til for å gratulere Daniel James med scoringen mot Southampton sist helg. Det var den unge kantspillerens tredje mål på fire kamper denne sesongen.

James er i Wales-troppen som skal møte Aserbajdsjan fredag og Giggs er sikker på at det United-fansen har sett så langt bare er begynnelsen. 

– Vi vet hva han er i stand til og de siste ni månedene har han bare blitt bedre og bedre. Han er i den rette klubben for ham og Ole vil passe på ham og utvikle ham. Jeg er veldig glad på Daniels vegne, sier Giggs.

Avhengig av seier

Det er ikke bare den solide formen som gjør at Giggs mener James har klart å ta et stort steg i sommer.

– Han er en jordnær type og han er i den rette klubben med tanke på å beholde den egenskapen, sier Giggs.

TRENGER POENGENE: Daniel James og Wales møter Aserbajdsjan fredag kveld, i en kamp Ryan Giggs sitt mannskap trenger å vinne for å holde følge med tetlagene i EM-gruppen.

Etter knepne tap i de to siste landskampene mot Ungarn og Kroatia ligger Wales på fjerdeplass i sin kvalifiseringsgruppe og trenger tre poeng mot poengløse Aserbajdsjan fredag kveld.